*Nettavisen* Nyheter.

Jente (5) bitt i ansiktet av hund på campingplass

En fem år gammel jente ble bitt av en hund i ansiktet på Bevø camping i kveld.

Det var klokken 20.27 politiet fikk melding om hendelsen på campingplassen. Den fem år gamle jenta skal ha gått bort til en hund av rasen Husky da hun ble bitt i ansiktet, skriver Fredrikstad Blad.

Gikk frem til hunden

– Vi kjenner ikke alle omstendighetene i saken ennå, men det er snakk om at barnet skal ha gått frem til hunden. Så det er ikke hunden som har angrepet sånn sett, sier operasjonsleder Paul Horne ved Østfold politidistrikt.

Jenta ble kjørt til legevakta av faren sin. Horne kan opplyse at skadene hun fikk ikke var store.

– Det er kun snakk om en punktering i huden under det ene øyet, i tillegg til en rift i leppa. Skadene kunne plastres, og det var ikke nødvendig å sy, sier Horne.

Hunden ikke beslaglagt

Hundeeieren var på stedet da hunden bet, og politipatruljen på stedet har snakket med både hundeeieren og jentas far. Politiet på stedet konkluderte med at det ikke var nødvendig å beslaglegge hunden. Politiet melder at dette skal vurderes i ettertid.

– For det første har man vurdert skadene som barnet er påført. Det er snakk om mindre personskade. Dernest har man vurdert omstendighetene på stedet; hvilken situasjon hunden var i, sier Horne. Han kjenner ikke til hvorvidt hunden var i bånd eller til andre detaljer rundt hendelsen-

Hendelsen skal etterforskes og sak er opprettet.

Les flere saker fra Fredrikstad Blad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.