RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente drept av toget

Tog mosjøen
Tog mosjøen (1881/Nettavisen)
Sist oppdatert:
En 19 år gammel jente ble påkjørt og drept av toget ved Mosjøen.

Ulykken skjedde like nord for Mosjøen stasjon ved 04-tiden lørdag. Den 19 år gamle jenta og en venninne gikk i sporet da et godstog tilhørende CargoNet kom fra nord.

- Vi kan bekrefte at det har vært to personer i sporet ved Mosjøen da ett av våre tog kom, og én av de to ble påkjørt med fatale konsekvenser, så dette er en veldig tragisk situasjon for oss også, sier direktør for informasjon og samfunnskontakt i CargoNet, Bjarne Wist, til NRK.

Han sier at det ble foretatt en full nødbrems på toget da lokføreren oppdaget de to jentene i sporet.

- Venninnen har ennå ikke blitt avhørt på grunn av hennes tilstand. Hun er naturlig nok preget av ulykken, sier politiadvokat Stig Morten Løkkebakken ved Helgeland politidistrikt, til NRK. Politiet etterforsker saken på vanlig måte, og har gjort endel undersøkelser i natt, skriver Helgeland Arbeiderblad.

- Politiet holder alle muligheter åpne og jobber ut fra at dette er en ulykke. Det er ingen indikasjoner på at det har skjedd noe straffbart, sier politiadvokaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere