Svensk politi mener de står overfor en rystende sak som involverer menneskehandel, frihetsberøvelse, mishandling og voldtekt.

Offeret er en 14 år gammel jenta som ble holdt innesperret i en leilighet i Gårdsten nordøst i Gøteborg i over ett år, ifølge politiet.

Her skal hun ha blitt utsatt for daglige voldtekter og mishandling. I løpet av fangenskapet skal hun også ha blitt gravid, men hun skal ha abortert underveis.

Fire personer pågrepet
For en uke siden ble hun satt fri av politiet, skriver Expressen/GT.

Tre menn og en kvinne er pågrepet i saken, ifølge avisa. Siktelsene lyder blant annet på menneskehandel og gjentatte voldtekter.

Ifølge siktelsen skal jenta ha blitt holdt som sexslave i leiligheten fra september i fjor til 2. november i år, da politiet gikk til aksjon.

Overfor politiet har jenta fortalt at hun daglig ble utsatt for trusler, mishandling og voldtekter.

- Hentet jenta i Beograd
Ifølge GT skal saken ha startet med at de pårørende til en mentalt tilbakestående mann i 20-årene ville skaffe ham en kone. Ifølge avisas kilde skal de ha hentet den 14 år gammel jente fra en fattig familie Beograd. Faren til jenta skal ha fått 1000 euro for henne. Hun skal ha blitt tvunget til å forlove seg. Deretter skal hun ha blitt ført til familiens leilighet i Gårdsten, der hun ble låst inne.

Jenta skal ha fått et nytt hjem via barnevernet mens etterforskningen pågår.

Svensk påtalemyndighet er svært tilbakeholdne med opplysninger i saken.