Jente påkjørt - sjåfør stakk av

Jenta var på vei til skolen da hun ble påkjørt.

12.12.11 11:39

Klokken 08.26 fikk politiet melding om at en jente var påkjørt ved Coop på Randabergveien i Stavanger. Jenta var på vei til skolen, og gikk til fots da en ukjent bilfører kjørte på henne og kjørte fra stedet, melder operasjonsleder Karstein Tendenes i Rogaland politidistrikt, skriver Rogalands Avis.

Bilen var en grå pickup med tilhenger som kom kjørende mot kjøreretningen.

Jenta skal ha blitt kjørt til legevakten, men tilstanden er foreløpig ukjent.

Politiet har snakket med den 17 år gamle jenta etter ulykken.

- Etter å ha snakket med vitne har politiet overveiende sannsynlig funnet rett bil og fører. Hans forklaring er at han ikke merket at jenta har vært borti tilhengeren. Han kjørte mot kjøreretningen da han drev anleggstrafikk. Det er korrekt i forhold til underskilt, opplyser operasjonsleder Karstein Tendenes.

Ønsker tips
Politiet ønsker at sjåføren melder seg eller at eventuelle vitner tar kontakt på telefon 02800.

Morgenen har blitt svært travel i Rogaland politidistrikt. Politiet har også måttet rykke ut til en kollisjon ved Nærlandsheimen på Nærbø. Ulykken fant sted rett rundt klokken 08.00, og én person er sendt til Stavanger universitetssjukehus.

Kollisjon mellom bil og sykkel
Rundt klokken 07.30 fikk politiet melding om en kollisjon mellom en bil og en sykkel i Hagakrossen.

Syklisten hadde brukket en tann og hadde mindre hodeskader. Like over 07.00 fikk politiet melding om en kollisjon der fem biler var involvert i Sandnes. Tre biler måtte taues, og én person ble sendt til legevakten for kontroll.

Nettavisen følger saken.

Les flere saker fra Rogalands Avis her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.