Gå til sidens hovedinnhold

Jente trolig kidnappet fra Furuset

Ifølge VG fikk politiet fredag ettermiddag melding om en jente som ble tatt med makt og ført bort fra Gran barneskole.

FURUSET: FURUSET: Politiet fikk melding om hendelsen ved 14-tiden.

– En mann i området ved Gran skole skal ha brukt makt og tatt en jente. Vi har samlet opplysninger og snakket med vitner for å kartlegge hva som har skjedd, sier operasjonsleder Njål Ladsten til VG Nett.

Ingen savnet-melding

Politiet opplyser til VG at de ikke har fått inn noen savnet-melding, og at de derfor er usike på hvem jenta kan være.

Flere politipatruljer og hundepatruljer er sendt til stedet for å gjøre søk i området, men så langt er det ikke gjort funn.

Jenta som skal være bortført er lyshåret med rosa jakke og ryggsekk. Hun skal gå i tredje eller fjerde klasse på Gran barne- og ungdomsskole.

– To uavhengige vinter har sett en mann som har tatt med seg en jente mot sin vilje, sier innsatsleder Andre Kråkenes i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Mann med lapp for øyet

Ifølge VG Nett skal etterforsker fra Sentrum politistasjon være på vei til stedet for å ta et grundigere avhør av vitnene.

Jenta skal ha blitt dratt inn mellom to boligblokker, og politiet holder derfor på med rundspørring i blokkene. De spør folk i området om de kan ha sett mannen.

Signalementet er følgende: cirka 180 cm, etnisk norsk utseende, skallet, kledd i en svart skinnjakke og ha en lapp over øyet.

- Vi har ingen opplysninger som tilsier at dette er en elev ved vår skole, sier rektor Anne Myhrvold til VG Nett.

Skolen vil likevel følge saken nøye gjennom helgen for å se om det kommer frem nye opplysninger.

- Vi har varslet gjennom våre interne kommunikasjonskanaler at noe har skjedd, men ingen er foreløpig meldt savnet hos oss, sier Myhrvold til VG Nett.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord