RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jenter faller for de enkle sjekketriksene

Sist oppdatert:
Trodde du sjekkefraser som ”har ikke jeg sett deg før” var oppbrukt? Tro igjen. En ny undersøkelse viser at de virker. Jenter faller for de enkle sjekketriksene

Kanskje er triksene så klisjé at de faktisk er virkningsfulle. Så er du på jakt etter en liten juleflørt eller ønsker en date til nyttårsaften, så er det i følge undersøkelsen ikke verre enn å grave frem den mest harry frasen og la det stå til.

Mozon.no skriver at i forbindelse med National Dating Day i England ble 2000 kvinner spurt om hvilke sjekkefraser de foretrekker. Svarene viser at utskjelte fraser som ”hva vil du ha til frokost i morgen?” virker best. Mer enn halvparten av kvinnene svarte at sjekkefrasene var morsomme nok til at de ville takke ja til en date.

- Det er som med mange andre ting i livet – sjekkefraser blir bedre jo eldre de blir, sier Fiona Ferrer, som ledet undersøkelsen.

Samtidig svarte kvinnene på spørsmål om hvem som skal betale for den første daten. Fire av ti sier de var forberedt på å betale sin del, mens resten forventet at mannen skulle betale.

5 sjekkfraser kvinner liker:

1. Er du ok? Å ramle ned fra himmelen er et langt fall.

2. Jeg er ny i byen. Kan du vise meg veien til leiligheten din?

3. Jeg har alltid trodd på kjærlighet ved første blikk.

4. Har du en femmer så du kan ringe moren din å fortelle at du ikke kommer hjem i natt?

5. Hva synes du er det beste ved å være pen?

Diskuter erfaringer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere