*Nettavisen* Nyheter.

Jenters bekjennelser

Jentene forteller sine selvopplevde, erotiske historier til FHM. Har du en frekkas på lur?

23.02.06 10:53

(Womanweb.no): Vi vet at mange jenter smugleser FHM. Hvorfor ikke hjelpe våre mannlige venner i magasinet til å gjøre bladet enda bedre?

Vinnerhistorien i neste FHM stikker av med et helårsabonnement på Woman!

Send dine beste, selvopplevde, erotiske historier til FHM, Postboks 1010 Sentrum, 0104 Oslo eller mail til post@fhm.no. Merk med ”Bekjennelser”.

Som inspirasjon byr vi selvsagt på en av flere frekke historier fra FHM nummer 22:

Neste gang svelger jeg¿

En type jeg var sammen med for en tid tilbake, hadde arrangert det slik at jeg skulle få treffe hans families venner. Alle var sykkel-friker, så avtalen var at vi skulle være med på den årlige sommerutflukten ute på landet. Natten før vi skulle reise, smøg jeg meg inn i huset til moren hans, for å overraske ham i sengen. Familien hans satt på kjøkkenet like ved og drakk vin.

Jeg og kjæresten min hadde ikke så mye å gjøre, så vi bestemte oss for å ha litt sex. Jeg tok ham i munnen, og mottok hele satsen før jeg rakk å tenke meg om. Ettersom jeg ikke er overbegeistret for å svelge, sprang jeg ut for å finne nærmeste bad. Det viste seg ikke å være så enkelt – og jeg kunne nesten ikke gå på kjøkkenet og spørre – så jeg styrtet tilbake til soverommet, og så ingen bedre løsning en å spytte alt ut gjennom vinduet.

Dagen etter, da vi skulle dra, hadde alle samlet seg rundt en sykkel som hadde en merkelig hvit flekk på setet. En gigantisk fugledritt, var et av forslagene til hva det kunne være. To av karene ville vedde. Den ene lovet å spandere en øl hvis den andre sleiket bort det som ingen visste hva var. Han godtok veddemålet¿

HANNA, SARPSBORG

Les også:

Muntlige tjenester

Norske menns sexvaner

Få det først!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.