RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jentevanene menn elsker

Sist oppdatert:
10 gutter avslører hvilke vaner de elsker ved det motsatte kjønn.

(SIDE2): Det er en rekke ting du gjør daglig som menn elsker - det er som oftest de enkle, feminine tingene som kommer naturlig for deg.

Amerikanske Cosmopolitan har samlet en rekke gutter som røper hvilke jentevaner de liker best:

1. - Samantha putter alltid på leppepomade før vi kysser. Det er bare en tullete vane hun har, men det gjør leppene hennes så myke - Patrick 24.

2. - Jeg elsker at kvinner bærer alt i håndvesken – alt du trenger er der - Zack 26.

3. - Leiligheten min pleide å være så skitten, som om det hadde vært innbrudd. Så kom forloveden min en dag med vaskeutstyr, og seks timer senere var stedet helt rent. Det var så fint når hun var ferdig - Chase 30.

4. - Jeg kommer aldri til å innrømme dette for kompisene mine, men jeg elsker når jenter jeg dater ringer helt uten grunn. Det gjør at jeg vet at hun tenker på meg - Ronaldo 21.

5. - Mine hender er ru og harde, men kjæresten min sine er så myke. Det er nok fordi hun smører dem med krem, det gjør at jeg elsker å holde henne i hånda - Pete 29.

6. - Da vi så på TV en kveld så Erin en mus. Hun løp på badet og skrek mens jeg jaktet på den. Jeg må innrømme at å «redde» henne gjorde at jeg følte meg som «the man» - Mark 31.

7. - Ja, jeg klager på at kjæresten bruker mye penger på dyr sjampo og balsam. Men jeg antar at de dyre produktene er verdt det – fordi håret hennes lukter skikkelig godt - Simon 25

8. - Kate har det mykeste, fineste sengetøyet som noensinne er blitt laget. Å sove over hos henne gjør det enda bedre enn det allerede er - Steve 29.

9. - Som de fleste jenter, så er det en stor forskjell på hvordan kjæresten min ser ut når hun har stasjet seg for å gå ut, og når hun er lite pyntet og slapper av hjemme. I begynnelsen var hun flau over å sette opp håret og ta på brillene istedenfor å ha på kontaktlinsene. Men jeg elsker måten hun ser ut når hun er slapp. Kanskje fordi jeg er blant de få personene som får lov å se henne på den måten - Gary 28.

10. - Øyeblikket jeg visste at jeg hadde falt for Angela var i juleferien. Hun laget alle julekortene selv og prøvde å skrive ulik beskjed på alle sammen. Jeg vet ikke om en gutt som hadde giddet å bruke så mye tid på å vise folk at han bryr seg - Mark 36.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere