*Nettavisen* Nyheter.

Jepp, du spiser den

Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

Nordmenn lar seg stadig friste av Grandiosa.

24.03.11 14:12

(SIDE2): Nytt av året var «Grandiosa Vår Hjemmelagde» som er en massiv pizza på 1,2 kilo. Som navnet tilsier skal den smaksmessig være nærmere enn tradisjonell hjemmelaget pizza enn de andre Grandiosa-produktene.

Side2-redaksjonen var tidlig ute tok med både medlemmene som innrømmet at de spiser ferdigpizza jevnlig og de som ikke innrømmer det men likevel kan mye om ferdigpizza på en testrunde av den nye Grandiosaen i januar.

Konklusjonen ble at den er bedre enn de andre variantene fra matvareprodusenten Stabburet.

Les hele saken:Er denne verdt 100 kroner?

Gode salgstall
Lanseringen av nye produkter er viktig for alle produsenter, og svært mange produkter får kort levetid. Salgstall presentert i Finansavisen torsdag tyder imidlertid på at den nye pizzaen får leve en stund i frysediskene.

På seks uker ble det solgt 640.000 ferdigpizza «Grandiosa Vår Hjemmelagde», og det er et solid måltall med tanke på at målet for året totalt er på 1,2 millioner.

Les også: 12 300 kopper Nespresso-kaffe hvert minutt

- Vi ser at innovasjoner er viktig for å skape vekst, og som den største aktøren er vi dessuten ansvarlig for å drive veksten i kategorien, sier produktsjef Ingrid Rønneberg Næss i Stabburet til Finansavisen.

Bruken av ordet hjemmelaget er en gjenganger i markedsføringen av nye og gamle produkter. Det har vi også satt fokus på på Side2 i vinter: - Så langt fra hjemmelaget

For noen år siden fikk Jenny Skavlan kallenavnet som forsvant litt fort for de som liker tabloide innganger, nemlig «Grandiosajenta». Da ble det utrolig nok litt kult med pizzareklamer.

Pizzaer fra Stabburet kommer gjerne fortsatt med en fengende sang og noen pene mennesker. Filmen som har frontet «Grandiosa Vår Hjemmelagde» har som mange etter hvert vet, det litt halvdøve refrenget «Ye ye ye-hjemmelaga». Du ser den under.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.