*Nettavisen* Nyheter.

Jernring rundt Beckham

Ekteparet frykter både drapstrusler og kidnapping når de pakker sakene og flytter til Los Angeles.

25.04.07 12:05

(SIDE2): Derfor har sjefene i hans nye klubb LA Galaxy nå opprettet en egen sikkerhetsoperasjon for å danne en jernring rundt ekteparet.

Den tidligere englandskapteinen, hans kone og deres barn vil automatisk bli store mål for de kriminelle miljøene når de flytter til USA. Derfor vil klubben gi dem den beste sikkerheten penger kan kjøpe, melder Daily Star.

CIA-agenter
Beckham skal allerede ha instruert sine egne sikkerhetsfolk om å forberede flyttingen fra Spania. Et eliteteam, bestående blant annet av tidligere CIA-agenter, vil passe på David, Victoria, Brookly, Romeo og Cruz døgnet rundt.

Ekteparet er nå midt i en budrunde om et hus til 6 millioner pund i Beverly Hills, som vistnok skal tilby «festningsliknende» sikkerhet.

Sjefene i LA Galaxy, på sin side, arbeider med å sikre stadion hvor Beckham kommer til å spille. Etter at frisparkeksperten slutter i Real Madrid 30. juni, kommer han til å spille hjemmekampene sine på et stadion som har alt det nyeste sikkerhetsutstyret.

En kilde har uttalt:

- Sikkerheten er Beckhams topprioritet. De tar absolutt ingen snarveier når det gjelder sikkerheten, skriver Daily Star.

Metalldetektorer på stadion
Klubben holder blant annet på å installere samme metalldetektorer som flyplassene benytter seg av i alle inngangene til Home Depot Centre stadium, som har plass til 27.000 tilskuere. Dermed håper de å kunne forhindre at noen smugler med seg våpen eller bomber inn på kampene.

- Bare det beste er godt nok. LA Galaxy har betalt mye penger for å få David hit. De vil gjøre alt de kan for å beskytte sitt viktigste tilskudd.

Det er ingen tvil om at Beckham trenger sikkerhetstiltak. Bare forrige uke stormet en fan inn på banen på Madrids Bernabeu stadium, med retning for David Beckham. Heldigvis var han bare en veldig ivrig autografjeger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag