RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jessica Alba i stirrekonkurranse

Sist oppdatert:
Skuespillerinnen tok utfordringen på strak arm da hun ble utfordret i stirrekonkurranse. Se videoen her.

(YEYE): Konkurransen ble først initiert av brukeren Baron Davis på ibeatyou.com og det er om å gjøre stirre lengst inn i kamera uten å blinke.

Brukeren KevJumba utfordret Alba i stirrekonkurransen, og videoen viser Albas tilsvar.

- Lille KevJumba utfordret meg i en stirrekonkurranse, så nå skal jeg slå ham, selvsagt, og jeg vil utfordre Nash og topp fem av kvinnene på Ibeatyou, sier hun.

Videoen er i skrivende stund sett av nærmere 7000 personer og brukerne har ratet videoen med fire av fem mulige stjerner.

Se Jessica Alba stirrebidrag her:

All about Eyes
Jessica Alba er for tiden også kinoaktuell med grøsseren «The Eye» der hun spiller hovedrollen som Sydney Wells. Sydney er blind på grunn av en tragisk hendelse i fortiden, men har likevel blitt en suksessfull konsertfiolinist. Hun bestemmer seg for å gjennomgå en øyeoperasjon som hun har ventet på hele livet.

BABYKLAR: Her ser vi Jessica Alba på premieren til kinoaktuelle «The Eye» der hun spiller hovedrollen. Hun viser stolt fram den store magen.

Slik håper hun på å få synet tilbake. Etter operasjonen finner hun ut at noe er galt ettersom noen skyggelignende og grufulle bilder begynner å flimre på netthunnen. Er disse bildene bare ren fantasi eller noe skremmende ekte? Familie og venner begynner å tvile på Sydneys mentale tilstand fordi hun blir mer og mer overbevist om at det er åpnet opp for en skummel verden bare hun kan se.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere