RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jessica vil ha Britney

LITT STØRRE: Jessica Simpson har skapt overskrifter over hele verden etter at hun har lagt på seg litt. Søsteren Ashlee raser mot hetsen.
LITT STØRRE: Jessica Simpson har skapt overskrifter over hele verden etter at hun har lagt på seg litt. Søsteren Ashlee raser mot hetsen. (All Over Press/Splash)
Sist oppdatert:
Popstjerne + popstjerne = sant.

(SIDE2): Jessica Simpson (28) har store planer om å gjøre et comeback på TV-skjermen, og hun mener selv at Britney Spears er løsning.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Suksessoppskrift?
Etter at Jessica ble dumpet av plateselskapet sitt fant hun ut at hun må finne på noe nytt. Ifølge Splash News har Jessica vært i kontakt med Britney om å gjøre en komiserie sammen - noe lignende den populære serien «Laverne & Shirley».

Kilder til popstjernen sier at Jessica tror serien ville blitt en stor suksess.

- Jessica er skikkelig bra når hun spiller litt smådum, sier en kilde ifølge Splash. Jessica spilte den superblonde Daisy Duke i «Dukes of Hazzard», og fikk vist sitt komikertalent både der og i realityserien «Newlyweds».

Interessert
Britney er for tiden på turneen som har fått samme navn som hennes siste plate, «Circus». Hun skal etter sigende være interessert i å gjøre noe sammen med Jessica.

Begge stjernene har tidligere hatt egne realityserier - Jessica som sagt som nygift og Britney som, ja, i forhold med sin eksmann. Ingen av ekteskapene holdt riktignok.

Britney har opptrådt i flere komiserier tidligere, og hun fikk mye ros for sin gjesterolle i serien «How Met Your Mother» - så kanskje det har gitt mersmak?

Les også: De beste gjesterollene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere