RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jester og Don Martin med ny video

Sist oppdatert:
Rapveteranene er klare med singel nummer to.

(BIIPMAG): Oslo-rapperne slapp fellesalbumet «Sikter på månen og lander på taket» tidligere i høst. Nå er den nye låten «Represent» og tilhørende musikkvideo ute.

Rotet i fotoalbum
I den nye videoen til andresingelen «Represent» har Jester, Don Martin og video-vidunderet UlfDawg rotet i gamle fotoalbum og satt sammen en musikkvideo fylt med referanser og minner.

Mimrebok
Don Martin og de andre i Gatas Parlament er tydeligvis i mimrehumør for tiden. I tillegg til å rote i fotoalbum har rapperne samlet sammen historier fra gode gamle tider. Gutta ville dele historiene og bildene med fansen og resultatet ble boka «Røverhistorier og raptekster».

Bollywood-roller
BiipMag har tidligere skrevet om Jester og Don Martins inspirasjonstur til India der de spilte inn sin første musikkvideo «Bluesbrødre». I tillegg fikk rapperne også roller i en ekte Bollywood-film. Les hele saken her.

Se den ferske videoen til «Represent» her:

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere