RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jimmy Choo med UGG-sko

(Alloverpress)
Sist oppdatert:
Skogiganten lager egen variant av de populære skoene.

(SIDE2): Ugg-skoene er både varme og komfortable, men designet er kanskje ikke av de mest stilfulle. Dette kan nå endres – for nå kommer Jimmy Choo Uggsene.

Se kjendisene som elsker UGG-skoene i bildekarusell nederst i saken!

Hold varmen med stil
Det kjente skomerket har nemlig designet en egen kolleksjon basert på de ikoniske Uggskoene. Kolleksjonen består av fem skovarianter i ulike farger. Så har du råd kan du til neste vinter holde varmen med stil.

– I tillegg til Jimmy Choo sko er Ugg Australia de eneste skoene jeg har i min garderobe, skal Jimmy Choo grunnlegger Tamara Mellon ha sagt ifølge den engelske avisen The Daily Mail.

Hun har videre uttalt at hun er begeistret over at de har greid å lage en sko som bringer det beste av de to merkene sammen, og lover komforten til Ugg skoene i Jimmy Choos ånd.

Høye hæler
Jimmy Choo er ikke akkurat kjent for å lage varme og komfortable sko. Designeren, som for alvor kjent ble gjennom «Sex og singelliv»-serien, er mest kjent for å lage sko med 11 centimeter stiletthæler. Altså noe helt annet enn det vi forbinder med komfortable Ugg sko.

Ikke første gang
Men kjenner vi skogiganten rett, vil nok de nye «Chugsene» få bein å gå på. Det er nemlig ikke første gang Mellon og Choo designer en litt mer komfortabel skoutgave. I fjor designet de en utgave av Wellington støvlene, og disse ble svært godt mottatt av både motekritikere og andre.

Mange husker kanskje også Jimmy Choos H&M en egen sko og kleskolleksjon for H&M og interessen var enorm. I Oslo sto kjendiser i kø for å sikre seg de populære varene, som ble utsolgt nesten med en gang kolleksjonen kom ut for salg.

Les også: Kjendiser i kø for stjernedesigner

Jimmy Choo Uggsene vil komme for salg i oktober og prislappen blir på svimlende 6500 kroner.

2535

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere