RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jinhui's hovedaksjonær vurderer emisjon

Sist oppdatert:
Jinhui Shippings hovedaksjonær, det Hong Kong-noterte holdingselskapet Jinhui Holding skal arbeide med en emisjon etter en voldsom oppgang for selskapets aksjer i Hong Kong
Les også: Sterke Jinhui-tall etter tapsreversering(Ny2)

Det melder Hong Kong-avisen The Standard torsdag.

Jinhui Holding har opplevd 37-dobling av kursen det siste året, og nå ønsker holdingselskapet å fylle opp egen kasse. Jinhui Holding eier 50,9 prosent i det Oslo-noterte tørrbulkrederiet Jinhui Shipping & Transportation som har gått som en kule her hjemme i takt med bonanzaen i bulkmarkedet.

Styreformann og adm. direktør Ng Siu-fai som er hovedaksjonær i Jinhui Holding har kjøpt seg opp i holdingselskapet siden desember, og kontrollerer nå 61,8 prosent av aksjene i selskapet.

Det er analytikere som opplyser til The Standard at ledelsene Jinhui Holding har vært i kontakt med meglerhus.

- De skal sannsynligvis hente penger via en emisjon, sier en analytiker til avisen.

En talskvinne for selskapet sier at hun ikke vet noe om en emisjon, men en kilde i Jinhui Holding sier at det ikke er tatt noe beslutning " - men det kan komme en melding etter generalforsamlingen". Datoen for denne er foreløpig ikke satt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere