RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jinhui er traderfavoritten

Sist oppdatert:
Jinhui-aksjen var nett-tradernes aksjefavoritt i juni. Det viser en gjennomgang meglerhuset Nordnet har gjort av aksjehandlene på internett sist måned
Nordnet skriver at handelen hos de fire aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds, Stocknet og Skandiabanken, endte på 91.065 transaksjoner i juni, mot 78.639 i mai. Internettmeglerne stod for 19,44 prosent av antall transaksjoner på Oslo Børs i juni måned.

Internettmeglernes handelsvolum endte på 5,46 milliarder i juni, mot 4,03 i mai. Dette tilsvarer en total markedsandel på 4,40 prosent i juni.

- Både antall transaksjoner og volum øker sammenlignet med mai måned, skriver salgs- og markedssjef Lars Thorstensen i Nordnet Norge i en melding

Jinhui mest populær i juni

Jinhui Shipping var mest omsatt av enkeltaksjene blant nett-traderne i juni, med 7.905 transaksjoner.

De fem mest populære aksjene i juni blant privatinvestorer var Jinhui, Global Geo Services, Frontline, Tomra og Ementor.

Frontline har størst volum av aksjene som er omsatt via internettmeglerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere