Jinhui skal kutte mer(Ny)

Bulkskiprederiet Jinhui Shipping & Transportation sliter fortsatt med for høye driftskostander, og varsler nok en gang kutt og tiltak

19.05.08 01:07

Det går frem av kvartalsrapporten fremlagt mandag. Den er forøvrig uten tall på grunn av at selskapet kun har sendt utkastet til rapporten, ikke den fullstendige rapporten. Les:

Jinhui uten tall (Ny)

Utkastet er senere i dag fjernet av Oslo Børs, og en fullstendig rapport er ventet 21. august. Dette er noe av det som sto i utkastet.Jinhui mener at det nå er moderat vekst i verdens økonomien samt ytterligere positive tegn.- Mens det fokuseres på kjerne shippingvirksomheten, vil gruppen fortsette tiltakene mot å forbedre effektiviteten, redusere driftskostnadene og forbli observante på endrede markedsforhold i arbeidet med planlegging av forretnings- og investeringsstrategier, skriver selskapet i den mangelfulle rapporten.Dette budskapet var også fremme i første kvartalsrapporten.Rederiet beskriver også de to skipskjøpene de har gjort i sommer.Rederiet driver primært med bulkshipping i panamax og handymax-segmentene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.