RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JKL får kvinne i ledergruppen

Sist oppdatert:
JKL Woldsdal har lett målrettet etter kvinnelige lederemner i den norske PR-bransjen. Nå har de ansatt Kristin Schau Stormanger.

Kristin Schau Stormanger er ansatt som teamleder og blir også en del av ledergruppen i JKL Woldsdal.

Ifølge en melding fra selskapet ble Schau Stormanger ansatt som et resultat av et målrettet søk etter kvinnelige lederemner i den norske kommunikasjonsbransjen. Frem til denne utnevnelsen har hun arbeidet som senior kommunikasjonsrådgiver innenfor vekstområdet forbruker-PR i JKL Woldsdal.

Schau Stormanger har utstrakt ledererfaring, blant annet fra stillingen som informasjonssjef i Coca-Cola Norge og marketingsjef i Norsk Iskrem. I Coca-Cola hadde hun også ansvaret for leskedrikke-produsentens hovedsponsorat av de olympiske leker på Lillehammer i 1994. Fra 2000 og frem til ansettelsen i JKL Woldsdal, har hun drevet eget firma innen kommunikasjons-rådgivning.

- Ledererfaring, entreprenørånd og rådgivningserfaring gjør henne til en godt kvalifisert leder i ethvert PR-byrå. Vi er glade over å få hennes kloke hode og nese for forretning med i videreutviklingen av vår virksomhet, sier Kjell S. Rakkenes som er viseadministrerende direktør for JKL Woldsdal.

Schau Stormanger vil få lederansvar for den ene av de tre resultatenhetene JKL Woldsdal består av. Utover dette sitter hun i ledergruppen, og er sammen med de øvrige medlemmene ansvarlig for å utvikle selskapets strategi og posisjon i det norske kommunikasjonsmarkedet.

Ledergruppen vil etter dette bestå av Morten Woldsdal, Kjell S. Rakkenes, Lars Sæthre og Kristin Schau Stormanger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere