JLo i sommerens riktigste

Foto: Clint Brewer / Splash News (Clint Brewer / Splash News)

Jennifer Lopez har gått tilbake til det hun ble kjent for.

(SIDE2): En av våren og sommerens store farger er sjøgrønt. Fargen er å finne både hos de store motehusene og i kjedenes kolleksjoner.

Tilbehøret er like viktig, og da kan det være lurt å velge både jordfarget og organiske materialer, og glitrende og paljettbelagt - eventuelt begge deler satt sammen.

Siste nytt? Sjekk forsiden av Side2 akkurat nå!

Følger med
Skuespiller Jennifer Lopez er tilbake for fullt etter mammapermisjon, både på filmsett, den røde løperen og med en gjennomtrent kropp.

Tydeligvis har hun ikke ligget på latsiden når det gjelder mote og trender heller, og de siste dagene har hun stilt i fargen som for snart ti år siden gjorde henne til fotografenes yndling. Både når hun stiller offentlig og privat har hun trukket i sjøgrønne kreasjoner, iført enkelt tilbehør - og ektemann og sanger Marc Anthony.

Gjennomsiktig
Under Oscar-utdelingen i 2000, gjorde mange store øyne da Lopez trådte inn i kameraenes blitzlys iført den nå så velkjente Versace-kjolen i sjøgrønt. Med en utringning som krevde tape for å holde puppene skjult, og i florlett gjennomsiktig stoff, var det mange som la merke til skjønnheten.

Ti år, et ekteskap og et tvillingpar senere, velger JLo langt mer tekkelige varianter når hun kler seg, men den sjøgrønne fargen er tilbake.

1947

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.