Jo da, hun har klær på

Foto: (Splash)

Sarah Jessica Parker vakte oppsikt i hudfarget kjole.

08.10.10 20:12

(SIDE2): Moteikonet Sarah Jessica Parker får alltid oppmerksomhet for sine stilfulle antrekk. Men fotografene knipset litt ekstra da «Sex og singelliv»-skuespilleren skulle på ballettgalla i New York iført en hudfarget kjole.

Feminin eleganse
Ved første øyekast kunne man nesten tro at den 45 år gamle skuespilleren ikke hadde på seg klær, men dette var altså ikke tilfelle.

Parker strålte i en hudfarget kjole, og hun tok seg også tid til en liten snurr på den røde løperen, til ære for fotografene. Den lekre kreasjonen gikk helt ned til bakken, og Parker hadde stylet den med glinsende smykker og et par hvite, spisse sko.

For å holde varmen hadde den lekre skuespilleren tatt på seg en maskulin, sjøgrønn dressjakke, som sto i sterk kontrast til det ellers så feminine antrekket.

Maskuline dressjakker har blitt en het trend, og mange kjendiser har den siste tiden dukket opp i slike jakker. Blant de som har fått mest oppmerksomhet er Lily Allen og Liv Tyler, som begge iførte seg maskuline dressjakker under moteuken i Paris.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Inngangsbilletter verdt 30.000 kroner
Det var en tilstelning i regi av The New York City Balet, Parker hadde dresset seg opp for.

Her ble blant annet den nye ballettforestillingen av, ballettskolens rektor, danseren Benjamin Millepied, vist.

Gallaens inngangsbillettene ble solgt for mellom 8700 til 30.000 kroner, så dette var helt klart en tilstelning for de aller rikeste.

Parker fungerte som æresformann ved ballettstyre i forbindelse med gallaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag