Jo større, jo bedre?

Foto: (YouTube)

For noen personer kan et ønske om perfeksjon bli til en alvorlig besettelse.

30.07.12 15:07

(SIDE2): Det kan se ut som at noen mennesker er helt oppslukt av tanken «plastic fantastic».

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Kosmetisk inngrep brukes for å forandre på visuelle fysiske skavanker, endre eller bedre kroppens utseende, men noen ganger er det rett og slett bli for mye av det gode.

Her er noen eksempler på hvordan plastiske operasjoner kan føre til en desperasjon om å stadig forandre på kroppsdeler.

Europas største fordeler
Beshine står bak tittelen «De største puppene i Europa» og hennes besettelse av store bryster begynte allerede i tenåringsalderen.

Blondinen sier hun ikke lider av noen ryggproblemer eller andre plager med kroppen, men at hun (forståelig nok) sliter med å finne klær som passer. Hun kan heller ikke ligge på magen med sine enorme pupper som har størrelsen Z-cup.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (YouTube)

Ulovlig stor rumpe
30 år gamle Vanity Wonder har brukt over 100.000 kroner på å forstørre baken. Flere av operasjonene skal ha vært ulovlig og midlene som er blitt brukt for å øke størrelsen på rumpa er ikke godkjente.

Den amerikanske tobarnsmoren har latt ukjente personer sette sprøyter i henne, med midler hun ikke ha visst hva inneholdt, for å øke størrelsen på både baken og hoftene. Nå har 30-åringen stanset rumpeforstørringen etter at hun holdt på å bli arrestert på grunn av sin spesielle besettelse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Vanity Wonder (Vanity Wonder/Twitter)

Vil se ut som Barbie
Ukraniske Valeria Lukyanova (21) har vært i gjennom flere plastiske operasjoner i håp om å ligne mest mulig på en barbiedokke.

Blant annet har hun operert nesen, satt inn brystimplantater og fjernet noen av ribbeina. Forandringene har vært dramatiske og hennes smale midje vekker nok mest oppsikt, skriver Oddee.com

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (YouTube)

100 leppeforstørrelser
Kristina Rei var desperat etter å se ut som Jessica Rabbit og begynte derfor med å sprøyte inn silikon i leppene. Men selv etter mer enn hundre innsprøytninger er 22-åringen ennå ikke fornøyd med sin leppestørrelse.

Den russiske kvinnen har sagt at hun har planer om å gjøre trutleppa enda større og insisterer på at ingenting kan stoppe henne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (YouTube)

Kroppen ble deformert
«Dr.» Oneal Morris Morris er kjent for å bruke superlim, silikon og sement på sine pasienter, og har derfor fått kallenavnet «superlimdoktiren». I fjor ble den transseksuelle 31-åringen fengslet av politiet i Miami etter å ha injisert sement og superlim i en annen kvinnes rumpe. Flere av hans pasienter har stått fram og fortalt om alvorlige skader i ettertid.

En av pasientene ble behandlet på sykehus på grunn av alvorlige skader etter å ha vært hos Morris. Personen fikk klumpete kinn, deformert hake og opplåst overleppe, men pasienten rømte da saken ble satt under etterforskning. Personen er derfor uidentifisert.

31-åringen sitter nå i varetekt i «Broward County Jail», tiltalt for å praktisere medisin uten lisens, og for å ha forårsaket alvorlige skader på sine såkalte pasienter.

LES OGSÅ: Døde etter inngrep hos superlimlegen

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (AFP/Scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.