Gå til sidens hovedinnhold

Jobber med hemmelig bokprosjekt

- Og nå skal jeg trene i stedet for å drive valgkamp, sier Inger Lise Hansen.

I helgen samles Kristelig Folkeparti (KrF) for å dra i gang sin valgkamp på en stillferdig måte.

Det gjør de uten sin tidligere nestleder Inger Lise Hansen (29), som ble vraket under landsmøtet i april. Torsdag ble det klart at hun er en av høstens deltakere i «Skal vi danse» på TV 2.

- Kontrasten er ganske stor fra å drive politikk til trening, dans og glamour, innrømmer Hansen overfor Nettavisen.

- Men nå har jeg ikke lenger noe verv i KrF, så jeg kommer til å trene mens alle andre jobber for å sanke stemmer, sier hun til Nettavisen.

- Veldig rart
- Hvordan opplever du det?

- Jeg synes det er veldig rart å sitte på sidelinjen, spesielt under terroraksjonene. Man vurderer ting helt annerledes utenfra, så jeg kommer nok til å gi noen råd underveis, sier Hansen.

- Har du blitt spurt om å delta i valgkampen for KrF?

- Nei, det har jeg ikke, så planen er å ikke delta, sier Hansen.

- Hvordan er det å ikke bli spurt om å delta?

- Det ser jeg på som en «naturlig greie». Jeg har vært gjennom en heftig periode, hvor partiet valgte å vrake meg. De har nok lest meg så godt at de ikke skal «spørre meg» nå, sier hun.

- Bokprosjekt
Hansen forteller at hun har lagt det tøffe året bak seg.

- Men nå føler jeg meg både lykkelig og fri. Livet har mer å by på enn politikk. For meg er det bra å gjøre andre ting nå, sier hun sprudlende - og forteller at hun håper å fullføre sin master i historie i høst.

- I tillegg jobber jeg med et bokprosjekt, sier Hansen hemmelighetsfullt - og vil ikke røpe flere detaljer foreløpig.

Førstkommende tirsdag starter treningen for fullt.

- Jeg har jo visst om dette i et halvt år, uten å kunne si noe - og måtte diskutere det med min mann David. Men så fant jeg ut at dette har jeg jo virkelig lyst til!

- Først lo jeg
- Hva var din første reaksjon?

- Først lo jeg og tenkte dette var litt sprøtt, samtidig sa magefølelsen min meg at dette har jeg lyst til. Nå er det tid for dans og utfoldelse - og rett og slett ha det gøy!

- Hva ser der du som dine fordeler i konkurransen?

- Jeg har mye vilje, er sta og lærevillig. Men alt jeg kan av dans, er litt vals og swing. Men jeg gleder meg skikkelig! Og min dansepartner viker tålmodig og rolig, det er nok bra!

- Trent

Inger Lise Hansen fortalte til Side2 torsdag at hun har ladet opp med en god og lang ferie.

Les også: - Det er dritvanskelig

- Jeg har ikke trent dans før. Men jeg trener en del. Jeg jogger og sykler, i tillegg til litt styrketrening. Det viktigste nå er å psyke meg opp for denne utfordringen. Jeg kommer til å gå inn i dette med godt humør, og håpe på det beste, sa hun.

- Dette er jo et lite eventyr, så jeg ville gripe denne sjansen. Det er nok alle jenters drøm å få svinge seg på dansegulvet i flotte kjoler.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken