*Nettavisen* Nyheter.

Jobbet for barnevernet

Den antatte Lommemannen jobbet som støttekontakt for gutter som var blitt utsatt for omsorgssvikt.

14.01.08 08:34

(iBergen.no) Personen som antas å være Lommemannen jobbet som støttekontakt i barnevernet for gutter som hadde blitt utsatt for omsorgssvikt.

På begynnelsen av 90-tallet skal den siktede bergenseren ha vært støttekontakt for gutter i motorsportmiljøet i Loddefjord. Felles for mange av dem var at de hadde blitt utsatt for omsorgssvikt, skriver bt.no.

- Jeg ble sjokkert da jeg hørte hvem politiet hadde tatt. Den mannen ble jo anbefalt av barnevernet, forteller en eldre kvinne til nettstedet.

Den antatte Lommemannen jobbet også med å ordne politiets biler, både uniformerte og sivile. Det er BA som skriver at de har fått dette bekreftet fra flere uavhengige kilder.

- Alle var enige om at han var en flink fagmann. Han nøt stor tillit. Det var vel derfor han fikk oppdrag fra politiet, sier en person til avisen.

Teorien til etterforskerne er at den tidligere ustraffede 55-åringen har tatt seg av etatens biler i samme tidsperiode som han begikk en rekke sedelighetsforbrytelser mot unge gutter i bergensområdet.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag