*Nettavisen* Nyheter.

Jobbsjansen - bli med søk nå!

VALLHALL (vif.no): Jobbsjansen og Vålerenga mot rasisme søker 20 ungdommer mellom 17 og 23 år. De vil få en unik sjanse til å få arbeidserfaring i Vålerenga Fotball, Hafslund, ICA, Entra Eiendom og Hurtigruta Carglass. Vi søker etter engasjerte og positive personer med variasjon i etnisk opprinnelse.

04.09.07 19:07

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nå har du sjansen!

Tilbudet. Vålerenga mot rasisme gir motiverte ungdommer en unik mulighet til å få nyttig arbeidserfaring, samtidig som du kommer på innsiden av Oslos stolthet - Vålerenga Fotball.

Muligheten. I Vålerenga Fotball vil du jobbe med prosjektet Vålerenga mot rasisme, bidra hos Vålerenga Media og hjelpe Vålerenga Event. I tillegg vil du få muligheten til å trene fotball og andre idretter 2 ganger i uken.

I Hafslund, ICA, Entra Eiendom og Hurtigruta Carglass vil du få mulighet til å jobbe som kundekonsulent, elektromontør, elektriker, vekter, vaktmester, butikkarbeider, kontormedarbeider eller bilglassmontør.

Sjansen. Etter prosjektet vil du kunne få fast arbeid i Hafslund, ICA, Entra Eiendom eller Hurtigruta Carglass.

Vi ønsker oss:
Gutter og jenter 17-23 år
Uten arbeid eller skoleplass
Bosatt i Oslo og Akershus

Søk nå for nye utfordringer og mye moro!

Søknadsfrist 10. september!

Klikk på bildet for å forstørre.

Vi ønsker å fylle laget med ca. 75% minoritetsungdom og 25% etnisk norske.

Har du spørsmål kan du sende e-post til jobbsjansen@vif.no eller ringe 900 62 093.

Prosjektet er et samarbeid med NAV Arbeid hvor det opprettes praksisplasser for de ungdommene som blir tatt inn i Vålerenga mot rasisme. Praksisplass for ungdom lønnes med ca. 200 kroner pr dag. I prosjektet vil du få masse nyttige kurs, mye utstyr og frynsegoder, opplevelser og minner for livet.

Hafslund, ICA, Entra Eiendom og Hurtigruta Carglass er villig til å satse mye for at ungdommene som blir plukket ut skal få mulighet til å bygge en karriere i deres bedrift.

Litt mer om bedriftene og de jobbene de tilbyr:
ICA: ICA Norge er et av landets detaljhandelsselskap og har 747 butikker i Norge. Selskapet tilbyr opplæring som logistikkmedarbeider på et høyteknologisk lager og butikkmedarbeider på noen av deres beste butikker.

Les mer om stillingene i ICA her.

Hafslund: Hafslund er ledende innenfor strøm og sikkerhet i Norden. De har ca 2 000 ansatte

Selskapet tilbyr opplæring for arbeid som elektriker, energimontør, vekter og kunderådgiver.

Hurtigruta Carglass: Hurtigruta Carglass tilhører et av verdens største bilglassfirma. I Norge har de 92 ansatte. Selskapet tilbyr opplæring for å bli bilglassmontør.

Entra Eiendom: Entra Eiendom et av Norges største eiendomsselskaper. De har 170 ansatte. Selskapet tilbyr opplæring for å jobbe som kontormedarbeider (sekretær for direktør) og driftsansvarlig/vaktmester for store eiendommer.

I prosjektperioden vil ungdommene jobbe 3 dager i bedrift og 2 dager i Vålerenga Fotball.

Ungdommer som etter 6 måneder har vist en god arbeidsinnsats vil kunne få tilbud om 60 % deltidsstilling i hver enkelt bedrift. De vil fortsette å jobbe 40 % arbeidspraksis i Vålerenga mot rasisme fram til 1/6 – 2008. Da vil de kunne få tilbud om 100 % stilling i de ulike bedriftene. Alle selskapene tilbyr muligheter for å jobbe deltid på ettermiddag og helger.

NB! Prosjektet går på dagtid og kan ikke kombineres med skole eller annen jobb på dagtid.

Vålerenga mot rasisme gjennomførte Jobbsjansen for første gang i 2006/2007 og her kan du både lese og se saker som ble laget i Vålerenga Fotball ved avslutningen:

Her er saken fra www.vif.no.
Her er saken fra VIF-TV .

For å søke på Jobbsjansen 2007/2008 klikk her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.