RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jogger alvorlig skadd i Porsgrunn - fører stakk av

Sist oppdatert:
Porsgrunn (NTB): Flere vitner har meldt seg etter at en 36 år gammel mannlig jogger ble påkjørt i Porsgrunn onsdag kveld. Fortsatt har ikke politiet funnet føreren som kjørte på ham.

Mannen er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader, men tilstanden betegnes som stabil. Han er på bedringens vei og kunne torsdag kobles fra respirator.

- Vi har satt av store styrker både til taktisk og teknisk etterforskning av saken, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark politidistrikt til NTB.

Mannen ble funnet liggende i Stangsgate i Porsgrunn sentrum 21.20-tiden onsdag kveld. Vitner har opplyst til politiet at de hørte et dunk på stedet mellom klokken 21.15 og 21.20, noe som kan ha vært lyden av at han ble påkjørt. Mannen var ute på joggetur.

Politiet ber alle vitner som har vært i området å melde seg. Særlig er de interessert i å komme i kontakt med en bilfører som har snakket i mobiltelefon på strekningen i går kveld, opplyser politiadvokat Per Steinar Bungum. Politiet ønsker også å snakke med føreren av en sølvgrå stasjonsvogn som kan ha skader i fronten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere