- Vi er hinsides glade og stolte over å endelig annonsere dette. John Carew er på rollelisten i Disney-filmen «Maleficent II», skriver Panorama Angency på Facebook.

Agentselskapet bekrefter på Facebook at Carew skal spille sammen med Oscar og Golden Globe-vinner Angelina Jolie og Elle Fanning.

Filmen skal regisseres av Joachim Rønning. Han har tidligere hatt regien over «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge».

«Maleficent II» kommer fire år etter den første filmen som kom i 2014. Filmen handler om en vakker og renhjertet ung kvinne (Maleficent) som vokser opp i et fredfullt kongerike, inntil en hær invaderer landet, ifølge Wikipedia.

Ikke første gangen

Det er imidlertid ikke første gangen fotballprofilen har vært på TV-skjermen som skuespiller. Han har blant annet spilt fotballproff i NRK-serien «Heimebane».

Etter flere prøvespillinger fikk Carew rollen som fotballspiller i serien.

- Vi trengte en som har erfaring fra fotball på toppnivå og som var troverdig som fotballspiller. Det vet vi allerede at John Carew er, og etter flere prøvespillinger har han vist en fantastisk prestasjon som skuespiller også. Carew har en veldig bra fysisk tilstedeværelse, og det er en viktig egenskap å ha som skuespiller, sa serieforfatter Johan Fasting til NRK da Carew fikk rollen..

Les mer: - Carew krever 22,5 millioner av investor

Debuterte i 2014

Carew debuterte som skuespiller i 2014 med filmen «Høvdinger», hvor han spilte gangsterbossen Igor.

- Det er en morsom og interessant rolle. Jeg vil sammenligne meg selv med Will Smith og «The Rock» kanskje, sa Carew med et smil om munnen til VG om rollen.

Filmen ble imidlertid slaktet av NRKs filmanmelder Marte Hedenstad.

- Å, nei, nå får jeg vondt i filmhjertet mitt. Det gjør vondt fordi jeg skal slakte en norsk film, en film som har blitt laget for en slikk og ingenting, der folk har stått på som bare det, og som ikke har fått en krone i filmstøtte, skrev hun om filmen.