RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Evan Agostini (AP)

John Mayer tar kvinnepause

- Jeg dater ingen for tiden, sier kvinnebedåreren.

(SIDE2): John Mayer (32) er for mange her hjemme mer kjent for sine romanser med Jennifer Anistin, Jessica Simpson og Jennifer Love Hewitt – enn for musikken sin.

Men nå tar artisten pause fra kvinner og gir full fokus på karrieren. Han er aktuell med nytt album, turnè – og i januar kommer han til Norge for å gjeste «Skavlan».

Fokus på seg selv
Da Mayer ble intervjuet av Ellen DeGeneres denne uken kommenterte han på en ironisk måte sitt kvinnebedårer-stempel.

- Jeg dater ikke for tiden. Jeg vet ikke om du vet det, men jeg har oppnådd en lang liste, som faktisk ikke er så rart med tanke på alderen min. Jeg friker litt ut av det nå for å være ærlig.Nå vil jeg bare la tiden gå og bare gjøre mine ting.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mayer sa også at de siste damene han har datet har vært berømte. I den sammenheng understreket han at han har ingen rett til å komme med «klager» på at han ikke får ha et privatliv, og at han da forstår at han er interessant for fotografer.

- Jeg har et godt hjerte. Jeg tror jeg har dummet meg ut et par ganger, men det gjør vi vel alle. Jeg tror jeg skal bli mer konservativ. 2010 skai hvert fall være et rolig år for meg – uansett.

Mayer slapp albumet «Battle Studies» i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere