*Nettavisen* Nyheter.

Joker Nord og onde pingviner

Det er på tide med en dose humor før helgen. I dag kan vi by på Steve Irvin-parodi, deltakelse i Team Antonsens Joker Nord-suksess, ondskapsfulle pingviner og mye mer.

26.03.04 11:48

Danger, danger, this croc is HUGE
Steve Irvin – den gærne australske krokodillejegeren – er et yndet objekt for parodier. Denne hylende morsomme animasjonen viser hvordan Steve utsetter seg selv for fare ved å observere barn i sitt naturlige habitat. Trykk Play the Show for å se, og ikke minst høre, Steve utfolde seg. Ikke noe for deg som lar deg irritere av aussi-slang.

Spill Joker Nord
Savner du Team Antonsen? Var Joker Nord et av høydepunktene i en ellers trist og grå hverdag? Fortvil ikke, nå kan du nemlig spille Joker Nord selv, til du blir grønn i fjeset. Bare husk på å ikke vreng sokken når du har klussetall, ellers risikerer du å ende opp med en jokerjævel. Eller var det jæveljoker? Svaret – og spillet – finner du i alle fall her.

Ond pingvin
Så er det endelig bekreftet, det de mest paranoide av oss alltid har trodd. Pingviner er ondskapsfulle små kryp. Det er ikke bare i Batman-filmer at de sort-og-hvitkledte sitter og ruger på ondskapsfulle planer, bare se her.

Verdenskart på ku
Hvis du noen gang har lurt på hva som er mulig å få til med Photoshop? Disse bildene viser hva som går an hvis du bare øver – og har mye tid til overs. Noen av bildene er det ikke vanskelig å se at har blitt redigert, mens andre har poenger som er litt mer subtile.

Kom og syng en sang
La en liten sang lysne opp en ellers kjedelig fredag. En mus synger serenade til en ost. Poenget med det hele? Ikke vet jeg, men damn, musen kan synge, da!

Helikopterkunster
Her er noen som har stålkontroll på fjernkontrollen. Fem minutter med kunstflyging med helikopter, og det er faktisk verdt en titt også for de som synes modellflyging er verdens minst interessante hobby. For dere som tror dette bare er fake – det er det ikke¿

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.