RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jokerne avgjør kampen

Sist oppdatert:
De som enda ikke har flagget side i kampen om Opticom vil kunne avgjøre striden på dagens generalforsamling. Les iMarkedet.nos gjennomgang her
I dag braker det løs på Opticoms generalforsamling. iMarkedet.no har sett på aksjonærlisten over 45 største aksjonærene i selskapet.

Disse har til sammen 14.126.913 aksjer i selskapet, mens det totale antallet aksjer er 15.901.109 aksjer i hele selskapet.

De sikre opprørene, som iMarkedet.no vet vil stå bak Orkla & Co. har til sammen 6.322.037 aksjer mens Fussell og Keith med kjente støttespillere vil ha 6.626.702 aksjer. Men dette inkluderer ikke de aksjene som Fast fortsatt ikke har fått levert fra DnB NOR Markets. Hvor de aksjene er, er det ingen som vet - og dette kommer til å bli et alvorlig tema på dagens generalforsamling.

Dermed har altså Fussell & Co. et knapt forsprang på Orkla & Co. Men det er ikke nok.

Les med om den saken her:

Fasts aksjekrøll

"Jokerne" er svært interessante her. Det er en rekke nominee-kontoer som vi ikke vet hvem som kontrollerer. Dessuten har ikke DnB NOR Kapitalforvaltning bestemt seg for hva de skal stemme på dagens generalforsamling.

Denne klassen utgjør 1.178.174 aksjer, og de kan dermed vippe hele utfallet.

Dessuten viser iMarkedet.no sin oversikt at de mindre aksjonærene i selskapet også vil kunne utgjøre en viktig faktor.

Utfallet av dagens møte er dermed enda helt i det blå, og vil først bli klart når generalforsamlingen har blitt enige med seg selv i løpet av ettermiddagen om hvilke aksjer som er til stede, og som vil være stemmeberettiget.

Sjekk hele listen her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere