RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jokers mann vil vise seg frem

Foto: Håvard Solerød
Sist oppdatert:
- Ingenting er umulig, sier Vegard Breen.

Vegard Breen sykler på hjemmebane når han som eneste representant fra Team Joker Bianchi skal kjøre NorgesCup-rittet på Eidsvoll på lørdag. – Jeg har selvfølgelig lyst til å vise meg fram på hjemmebane, sier Breen til procycling.no.

Joker-rytteren har trent noen uker etter sykdomsperioden han nettopp har vært igjennom og sier kroppen er preget av mye mengdetrening. – Jeg er egentlig bare ute etter en bekreftelse på at formen er der den skal være, forteller Breen.

Det første NorgesCup-rittet, som gikk av stabelen i Fana for omtrent en måned siden, ble vunnet av Breens lagkamerat Vegard Robinson Bugge. Breen mener det blir vanskeligere å sikre Joker-seier på hjemmebane i Eidsvoll på grunn av den sterke deltagelsen.

LES MER: Wilmann kjører NorgesCup.

– Sparebanken Vest stiller med et sterkt lag og det gjør det selvsagt vanskelig for meg som er alene, uttaler Breen til procycling.no, samtidig som han understreker at ingenting er umulig.

Vil du vinne en tur til Tour de France?Svar på spørsmålet under!

2015-0

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere