Gå til sidens hovedinnhold

Jolie: - Jeg måtte bare gråte

Angelina Jolie sier hun brast ut i gråt da hun skjønte hvor stort omfanget av flyktningproblematikken er.

(SIDE2:) Angelina Jolie er en av Hollywoods hardest arbeidende stjerner innenfor FN-systemet. Men damen innrømmer at hun ikke visste hva hun gikk til da hun takket ja til å bli humanitær ambassadør for organisasjonen.

- Følte det nyttesløst
- De to første årene gråt jeg konstant, jeg klarte ikke å snakke om det uten at tårene falt og det var store perioder hvor jeg følte at det arbeidet som ble gjort var helt nyttesløst, forteller Jolie Newsweek.

Men stjernen bestemte seg for å gjøre en skikkelig innsats. Hennes medspiller i «Taking Lives», Ethan Hawke, har tidligere sagt i et intervju at Angelina er en av de få stjernene som virkelig gjør en stor innsats.

Ingen kjendisturist
Angelina Jolie har besøkt leire i Pakistan, Afrika og Kambodsja der hun også adopterte sin eldste sønn Maddox. I de to siste årene har også hennes kjæreste Brad Pitt fulgt med og gjort en innsats.

- Jeg reiser uten følge på vanlige flybilletter. Jeg bryr meg ikke om folk tror jeg driver med kjendisturisme, sier hun.

Angelina Jolie har forøvrig planer om å adoptere et nytt barn, denne gang fra Vietnam. Fra før av har hun Maddox og datteren Zahara, samt at hun har lille Shiloh Nouvel med Brad Pitt.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser