*Nettavisen* Nyheter.

Jomar vurderer Leangen

Banechampion Jomar Blekkan er som vanlig travel opptatt når det er mandagskjøring i Trondheim

18.11.07 23:39

Her finner du Nettavisens V5-tips

Her kan du laste ned løpsprogrammet

15 Royal Klenod (V5-2) avla sitt maidenchip sist etter flere sterke innsatser. – En vinner igjen, lyder det ubeskjedent fra Jomar Blekkan som ikke synes 7 Slått Eld er en klink vinner i V5-innledningen.

Klar tale fra Jomar Blekkan om ikke anbefaler blekksløseri i V5-2 på Leangen mandagskvelden. - Jeg tror det er snakk om en vinner, ja. Han var tross alt veldig god til seier sist og møter ikke tøffere motstand nå. Kommer han ikke helt feil på det underveis har jeg god tro på seier igjen, lyder det kontant fra Blekkan som ikke tror like hardt på Slått Vinn i V5-1.

- Visst kan han vinne, men formen er neppe like god som i sommer. Selv om det står et par bokstaver i programraden blir jeg overrasket om han slår på galoppen. Først og fremst Prins Juventus i mot, mener Blekkan som vurderer sine øvrige oppsitt slik:

6 Nessestjernen (V5-3) leverte en formidabel opphenting etter to galopper sist. Han var trippelaktuell da han feilet for andre gang. Kan neppe slå en feilfri Umulius, men bak denne skal min hest regnes. Avgjort spillbar.

7 Magdalena Spur (V5-4) fikk en nyttig gjennomkjøring sist. Hun forventes formforbedret nå og er en opplagt strek fra et interessant spor. Teten tar hun, men jeg har ikke bestemt meg om jeg velger tetkjøring eller ryggløp. I mine øyne er Chanto Arnie hesten å slå, avrunder Blekkan.

Kilde: Rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.