Jordan kastet ut av Facebook

HOLDER KOKEN: Det er sjelden kjedelig i britiske tabloider når Jordan åpner munnen.

HOLDER KOKEN: Det er sjelden kjedelig i britiske tabloider når Jordan åpner munnen. Foto: (Getty Images)

Postet nakenbilder av ferieflørt som hevn for tabloid-sladder.

(SIDE2): I et intervju med BBC radio (som sendes mandag) avslører glamourmodellen Jordan at hun nylig har blitt kastet ut av nettsamfunnet Facebook.

- Jeg møtte en fyr på Ibiza og lå med ham tre ganger. Og så forteller han om det til tabloidene. Derfor bestemte jeg meg for å ta igjen ved å legge ut bilder av ansiktet og utstyret hans, forklarer hun.

- Den var enorm
For de av dere som ikke husker detaljene rundt sommerens Shakespearianske historie om bruddet med Peter Andre, var godeste Jordan på en aldri så liten «meg-tur» i det spanske øyparadiset Ibiza i sommer.

Les saken: - Hun ville ha trekant

Her møtte hun blant andre den brasilianske bankmannen Andre Pinto, som nå altså får smake sin egen medisin etter å ha sladret til britiske tabloider om sitt eventyr med Jordan.

- Den var enorm. Men de diskvalifiserte (sic) meg og kastet meg ut av Facebook, sier Jordan om nakenbildet.

Kjæreste i kvinneklær
Etter hurraturen til Ibiza, møtte Jordan den tidligere såpestjernen Alex Reid. Og ifølge maneateren selv, har hun aldri hatt det så bra i senga.

- Han sier han er triseksuell. Jeg har aldri vært med noen som er så eventyrlysten. Han vil prøve alt. Jeg har det veldig gøy, stråler hun.

At den ellers så barske «cagefighteren» Reid liker å kle seg ut som kvinne er heller ingen hindring.

- Før han møtte meg hadde han ikke kledd seg ut på et år. Men da han fortalte meg om det sa jeg «herregud, jeg må få kle deg opp». Så jeg kler ham opp med parykk, øyevipper, alt! Kall meg gjerne sær og rar, men jeg elsker det, sier Jordan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.