RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jorden rundt på rikmannsvis

Sist oppdatert:
American Express tilbyr sine kortholdere en meget eksklusiv jorden rundt-pakke.

(LXUS.no) Pakketuren skal ta 24 dager og vil inneholde fantastiske destinasjoner som Los Angeles, Påskeøyene, Sydney i Australia, Jaipur i India, Dubai, Egypt, Sevilla i Spania og til slutt New York.

Hele opplegget oser av luksus; Overnatting på noen av verdens beste hoteller, bespisning på anerkjente gourmetrestauranter og eksklusive museumsvisininger utenom vanlig åpningstid.

LXUS.NO: LIVETS ALLER BESTE SIDER

Det er ingen grunn til å lide mellom destinasjonene heller. I dette flyet er det ingen trange flysetere og overkokt mat servert med plastbestikk.

Privat fly med privat kokk

Privatjetflyet som blir hyret har brede og romslige seter som kan legges helt ned. Skulle man bli lei av flysettet sitt, så er det bare å ta med seg fruen og sette seg i loungen.

Med ett kabinpersonell per reisende bør sikre et høyt servicenivå. Maten blir tilberedet i lufta av en egen medbrakt kokk.

Turistfritt

Det er luksusreisebyrået Abercrombie & Kent som arrangerer turen, og de har laget et fantastisk opplegg: Dubai er det lagt opp til besøk i Egyptian Antiquities Museum før åpningstid - så man slipper disse slitsomme turistene. De rike globetrotterne får også se en arkeologisk utgravingsplass i Giza i Egypt som ikke offentlig tilgjengelig.

American Express har til og med sørget for at turgruppen blir invitert hjem til en ikke navngitt eksstatsminister i Thailand.

Turen kan bookes mellom 20 januar til 13 februar 2009. Det er kun 53 plasser på flyet, så sørg for å bestill i tide.

Turdeltagerne får oppleve Sydneys beste hoteller og restauranter underveis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere