RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jorun og Vinni scoret på Norway Cup

Sist oppdatert:
- Det var gøy, dritgøy sa Vinni fra Paperboys, etter at han og Jorun Stiansen tok 20.000 publikummere med storm søndag kveld. Se stor bildespesial.

(SIDE2): Det var god stemning da Øyvind «Vinni» Sauvik og Ole Aleksander «Sander» Halstensgård fra Paperboys entret scenen sammen med Jorun Stiansen på Norway Cups åpningsshow søndag kveld.

Gutta fra Paperboys og Idolvinneren framførte den nye singelen «Unstable», som er å finne på Joruns nye album som slippes 29. august. Vinni og Jorun har begge skrevet hver sin del av melodien, og er godt fornøyd med resultatet.

- Det var gøy, dritgøy å opptre, skikkelig liv og god stemning, sa Vinni til side2.

Mange artister

Blant artistene som opptrådte under søndagens åpningsshow var MadCon sammen med Paperboys, Whimsical, Kleen Cut, Sandra Lyng Haugen, Venke Knutsson, Christian Walz, Jorun Stiansen, Infernal, Maria Haukaas Storeng og flere av årets Idolfinalister.

- Jeg er kjempefornøyd med åpningen, jeg vil anslå publikum til å være rundt 20.000 sa Thomas Lauritzen, arrangør av showet, til side2.

Trangt om plassen

Det ble trangt om plassen da de fremmøtte ville se sine idoler på scenen. Norsk Folkehjelp endte tilslutt med å ta hånd om 40 unge gutter og jenter som besvimte i folkemengden.

- Det har vært mye å gjøre ja, sier en frivillig fra Norsk Folkehjelp til side2.

- Kjempekult

Artistene selv var godt fornøyd med kveldens show. Se åpningsshowet på web-TV.

- Det var kjempekult, det var masse liv, sa en blid Sandra etter å blant annet ha fremført hiten «I morgen» og en miks av kjente internasjonale låter sammen med Whimsical og Kleen Cut.

- Dette var kult, veldig kult å bli bedt også. Det er supert at så mange kommer på tross av litt dårlig vær, sa en strålende opplagt Venke Knutsson til side2.

Mye liv

- Det var helt fantastisk og sinnssykt. Norway Cup er et flott arrangement, og et godt rusfritt tilbud som samler mange mennesker, sa Maria Haukaas Storeng entusiastisk.

Christian Walz hadde tatt seg en liten pause fra sin turné i Sverige for å opptre på Norway Cup.

- Det var kjempegøy, veldig bra med mye liv, sa Walz til side2, som gleder seg til å ta fatt på norgesturneen senere i høst.

Både TV 2 Nettavisen, TV 2s Sonen og TV 2 Sporten vil gi fyldig dekning av Norway Cup den kommende uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere