RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Joss Stone blir kongelig

Sist oppdatert:
Soulsangerinnen Joss Stone får sin første TV-rolle i den britiske dramaserien «The Tudors».

(SIDE2:) Joss Stone har fått rollen som Anne of Cleves, Henrik den åttendes fjerde kone i BBCs historiske dramaserie «The Tudors», melder E!News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den Grammy-vinnende artisten har takket ja til sin første TV-rolle i tredje sesong av serien som her i Norge går på NRK3.

Les mer: Rå, sexy og farlig

Anne of Cleves var bare gift med Kong Henrik i seks korte måneder, men slapp i hvertfall fra det med livet i behold, i motsettning til flere av hans andre fem koner. Anne og Henrik giftet seg som en del av en en allianse med Hertugen av Cleves som var protestant og dermed også motstander av den katolske kirke.

Skuffet
Henrik godkjente sin nye kone etter å ha sett et portrett av henne, men skal ha vært så skuffet da han traff henne ansikt til ansikt at ekteskapet ble annulert etter et halvt år. Dermed kan det virke som Stones rolle kanskje ikke blir den mest omfattende.

Kongen skal visstnok ha syntes at hun ikke var tynn eller pen nok, på tross av at han selv veide over 130 kg og hadde et illeluktende, betent åpent sår på låret som måtte dreneres hver dag.

Fatsuit?
Det blir spennende å se hvordan den ellers så spinkle Jonathan Ryhs Meyers, som spiller kongen, løser den floken når han kommer dit.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere