RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Joss Stone blir ny Bond-babe

(Activision/MGM)
Sist oppdatert:
Den britiske artisten Joss Stone blir digital Bond-pike i «James Bond 007: Blood Stone».

Det har en stund vært klart at spillstudioet Bizarre Creations har jobbet med et «James Bond»-spill på vegne av Activision. I en pressemelding bekrefter distributøren av spillet får navnet «James Bond 007: Blood Stone».

Spillet er ikke basert på en noen spesiell film, men skuespiller Daniel Craig står likevel for stemmen til James Bond i spillet. Det er også Judi Dench som har stemmen til M. I rollen som digital bondpike debuterer artisten Joss Stone.

Sammen med Dave Stewart i Eurythmics har Stone komponert temalåta til spillet, kalt «I’ll Take it All».

Erfaren manusforfatter

Det er tekstforfatteren Bruce Feirstein som står for manuset til spillet. Han har tidligere jobbet med filmer som «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies» og «The World Is Not Enough», og har også skrevet manuset til «Bond»-spillet «Everything or Nothing».

- Spillere får oppleve dekningsfokuserte skytekamper, dødelig slåsskamper og å råkjøre gjennom eksplosive kjøresekvenser både på land og til vanns, lover Activision i en kommentar.

Opp til 16 spillere

Utvikleren Bizarre Creations er best kjent for sine svært gode bilspill i «Project Gotham Racing»-serien. «James Bond 007: Blood Stone» er lagt til byer som Aten, Istanbul, Monaco og Bangkok, og inneholder flerspillermoduser for opp til 16 spillere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Joss Stone blir posh i «James Bond 007: Blood Stone».
Joss Stone blir posh i «James Bond 007: Blood Stone».

- «Blood Stone» fanger intensiteten til en «Bond»-film ved å la spillerne få synke ned i en fengslende konspirasjon som vil kreve at de tenker og handler som James Bond, lover dessuten Activisions PR-mann David Pokress.

«James Bond 007: Blood Stone» slippes til PC, PS3 og Xbox 360, og forventes lansert i løpet av 2010. Det utvikles også en egen versjon av spillet til Nintendo DS.

Bilder fra «James Bond 007: Blood Stone»

3518

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere