Gå til sidens hovedinnhold

Jubel i VIF og Klanen

Førjulsgave til Vålerenga og supporterne!

Se intervju med Kjellsen og Breen her

Vålerenga og Klanen får trolig ønsket om ståtribune på Ullevaal oppfylt.

I et møte med Ullevaal Stadion mandag ettermiddag fremmet Klanen og Vålerenga et ønske om ståplasser i Bendit-svingen neste år. Det er gamle felt F-G, det som nå heter 228, som blir ståtribune.

- Dette er kjempeviktig. Vi har jobbet for dette i ti år. Vi vil selvfølgelig helst ha flere ståplasser, men dette er en veldig god start, sier Klanens talsmann Christian Kjellsen til VIF TV.

På grunn av internasjonale regler må stoler settes inn på feltet under landskamper og eventuelle kamper i Europa-cupen. Dette er problemfritt i følge Kjellsen.

- Vi setter ned en dugnadsgruppe som tar denne jobben. Det er så viktig for oss å få et eget felt for stående, syngende supportere at det er verdt hver eneste dugnadstime, sier Kjellsen.

Bedre tilrettelegging

Vålerengas administrerende direktør Pål Breen har vært initiativtaker til møtet med Ullevaal stadion.

- Vi hadde et evalueringsmøte med Klanen etter sesongen hvor blant annet disse tre punktene ble diskutert. Det handler om hvordan vi skal få våre supportere til å trives bedre på stadion, sier han.

- Vålerenga er en betydelig leietaker på Ullevaal, og vi føler ting ikke har vært tilrettelagt for våre supportere. Med dette møtet prøver vi å få tilrettelagt mer for supportere på tribunen, før kamp og for tifo-gruppa.

Se intervju med Kjellsen og Breen her

Reklame

Black Friday: De 11 beste kuppene du gjør hos Hifi Klubben