RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubler for Komplett

Sist oppdatert:
Kjøpsanbefalingene hagler over Komplett og Eric Sandtrø etter at selskapet sist uke la frem kvartalsresultater som markedet satte pris på
Komplett-aksjen kan vise til en kursoppgang på nær 70 prosent i løpet av de siste tre månedene, men det hindrer ikke analytikerne fra å spå videre opptur.

Ifølge Finansavisen er nå flere meglerhus ute med ferske analyser av Komplett med kursmål opp til 200 kroner aksjen.

Komplett endte mandag ned 2,76 prosent til 141 kroner, blant annet på grunn av innsidesalg fra selskapets styreformann Bengt Thuresson.

First Securities oppjusterte kursmålet fra 170 til 200 kroner etter at Komplett la frem kvartalstall torsdag forrige uke, og har en klar kjøpsanbefaling.

Også Handelsbanken Capital Markets sier kjøp med kursmål på 200 kroner.

- Vi har hatt klar kjøp på Komplett lenge og tallene for andre kvartal gjør oss enda mer komfortable med vår anbefaling, sier analytiker Kristian Flaten i Handelsbanken til Finansavisen.

Pareto har et kursmål på 170 kroner for komplett, og fremstår dermed ikke som fullt så positive. Man skal ikke se bort fra at kursmålet kan oppjusteres.

Nils Ove Kjerstad i DnB Markets mener det er vanskelig å regne hjem en kurs på 200 kroner for Komplett, og antyder et kursmål på 175 kroner når deres ferske analyse av selskapet snart foreligger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere