RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubler over misse-tv

Sist oppdatert:
Frøken Norge er tilbake på TV 2, og seertallene skyter i været. - Kjempebra! stråler Geir Hamnes. Se bildene av finalistene her.

Tirsdag startet det første presentasjonsprogrammet av årets Frøken Norge-kandidater. Etter fire presentasjonsrunder og fire semifinaler skal 24 jenter reduseres til 12. Med tre programmer denne uken, og en fast sending hver dag neste uke satser TV 2 på en bred dekning av vinterens Frøken Norge-kåring.

  • Se bildene av deltakerne nederst

- Hver femte tv-seer

Onsdag kom tallene for første program på TV 2. 148.000 seere fulgte med, noe som ga en markedsandel på 19,2 prosent.

- Det betyr at hver femte tv-titter så på Frøken Norge. Det er kjempebra. Særlig med tanke på at det ikke går i prime time og sendes samtidig med Barne-tv på NRK, sier missegeneral Geir Hamnes til Side2.

- Dette er tall som helt sikkert kommer til å vokse frem til finalen, mener han.

På TVNorge var rekorden for Frøken Norge-finalen 370.000 seere. Til sammenligning var det et snitt på 880.000 som fulgte finalen på TV 2 da den ble sendt av dem i 1995.

Seerne bestemmer

At Frøken Norge-kåringen er ting som engasjerer, har Hamnes allerede fått bekreftet gjennom avstemmingen. Alt før de åtte forprogrammene startet opp på TV 2, var det kommet inn 3300 stemmer. Nå ventes det å bli mangedoblet. På TVNorge i fjor var det kommet inn 36.000 stemmer til sammen under finalen.

- Mange flotte

I årets jury finner vi blant annet Adam Schjølberg fra norske «Homsepatruljen» og Kathrine Sørland fra Top Model. Den tidligere Frøken Norge-vinneren skal på luften med nytt Top Model-program i vår, men først skal hun altså være med å velge landets to nye misser.

Hun mener det er tøff konkurranse blant Frøken Norge-finalistene i år.

- Generelt er det et veldig bra nivå, og mange flotte kandidater. Vi merker at mange av dem er veldig motiverte for dette her, sier hun.

Full oversikt over sendeplan i tv-guiden

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere