RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Judge Dredd er tilbake på boksen

Sist oppdatert:
Når Sylvester Stallone ødela sin karriere og Judge Dredd på filmskjermen trodde kanskje de fleste det var nok. Det var det ikke, her er Dredd igjen.

Historien bak Judge Dredd er enkel nok – i framtiden er det så mye kriminalitet at politiet blir dommere samtidig som de er politi. Altså en slags alt i ett-greie. Relativt effektivt om man tror på fascisme.

Det hele er basert på en svært underholdende tegneserie og ikke den forferdelige filmen med Sylvester ”mumle-mumle” Stallone.

Spillet setter deg i kamp mot erkefienden til Dredd – den døde Judge Death (åja, det lå kanskje i navnet) og er et utrolig simpelt spill. De fleste nivåene er ganske like, du skal arrestere noen og du løper rundt omkring, sikter og skyter. Okeida, du skal ikke skyte alle – noen ganger skal du arrestere et par (ved å klikke på en knapp roper du ut at de skal kaste sine våpen, og det kan fort hende at de hører på deg).

Grafikken er skikkelig midt på treet, mens lyden er noe bedre. Spillet er svært voldelig og har en grei multiplayer-funksjon. Likevel, det finnes svært mange gode skytespill på X-boksen... og dette er ikke et av dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere