RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Judging Amy er tilbake

Sist oppdatert:
Intelligent, vakker og nevrotisk - i kveld er alenemoren og dommeren Amy Gray tilbake på TV 2. Gjennom 24 nye episoder følger vi Amy og hennes familie.

Ved siste sesongavslutning fikk vi se at Amy tok med seg datteren Lauren og flyttet fra sin mor. Flyttingen endte med en krangel mellom Maxine og Amy - og de to er ikke på talefot.

Den nye leiligheten holder ikke høy kvalitet, og i tillegg savner Lauren sin bestemor. Og som ikke det er nok, skjønner Amy at en person roter i leiligheten og flytter på ting. Hun vet ikke hvem denne personen er, men skjønner at hun blir holdt øye med og blir forfulgt.

Lauren har betrodd seg om mistrivselen til sin pappa, Michael. Han så dermed sitt snitt til å prøve å få foreldreretten over sin datter. Den kampen kjemper de to foreldrene videre.

Forviklinger og frieri
Amys assistent i retten, Bruce, har mistet jobben etter at han slo ned eks-konas kjæreste i retten. Han er dypt savnet av Amy i rettsalen og som god venn i privatlivet. Bruce derimot ser ikke likt på den saken. I denne episoden dukker han opp for å hente tingene sine på kontoret, og når Amy ber ham på middag svarer han et overraskende nei.

Amy får to store utfordringer i sesongpremieren - den første når hun har på seg dommerkappen og hennes mor Maxine dukker opp som vitne i en barnefordelingssak. Maxine jobber som saksbehandler i barnevernet.

Den andre er nyheten er at Maxine er blitt fridd til av millionæren Jarred Duff (Richard Crenna). Amy som er vant med å ha sin mor tilgjengelig døgnet rundt som problemløser, har problemer med å takle nyheten om et eventuelt giftemål.

Se Judging Amy på TV 2 tirsdag 20. januar 2004 kl. 21.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere