RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julebordsesongen er i gang

Foto: Crestock
Sist oppdatert:
Kvinne (63) bet dørvakt

Julebordsesongen er i gang. Natt til søndag måtte politiet i Skien rykke ut for å roe gemyttene på Parkrestauranten i Porsgrunn. En dame (63), hjemmehørende i Skien hadde bitt en annen gjest på utestedet.

– Da hun ble kastet ut av dørvakten på stedet bet hun også ham, opplyser politiet i Telemark.

Etter hendelsene ble hun tatt hånd om av politiet og måtte kjøres til arresten for å tilbringe natta der. Etter at hun våknet ble hun ilagt en bot på 6000 kroner.

Nesebiting
I Drangedal ble en person angrepet og bitt i nesa av en annen gjest på et julebord på Gautefall natt til søndag. En 21 år gammel mann ble kjørt til sykehuset i Telemark for å få behandling etter angrepet. Gjerningsmannen (36) ble kjørt til arresten, melder Telemarksavisa.

Politiet i Bergen måtte også rykke ut for for å roe ned gjester ved et utested. Det endte med at en 18-åring gikk til angrep på en politimann, melder Bergensavisen.

Politiet fikk melding om at flere personer slåss på et utested i sentrum klokken 0244 natt til søndag.

– Politiet pågriper den ene personen og tjenestemannen ble sparket i skrittet, sier operasjonsleder Ole Geir Magnussen til BA.no

18-åringen skal avhøres i løpet av søndagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere