RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julegaver til under hundrelappen

Sist oppdatert:
Vil du gi en gave, men vil holde prisen nede? Vi har tipsene!

Julaften begynner å nærme seg med stormskritt, og er du som de fleste andre har du fortsatt igjen mange smågaver du burde ha kjøpt, men som du egentlig ikke har råd til.

Vi har derfor raidet diverse butikker etter (nesten) alt som går på strøm i den store letingen etter gaver som ikke koster skjorta, men som forhåpentligvis vil bli satt pris på.

Under 200 kroner

Tilbehør til Wii
Nintendo Wii har vært en stor suksess, men det finnes mange måter å forbedre den på. Joytech har derfor laget et ekstra grip for Wii-kontrolleren slik at den føles omtrent som en Xbox-kontroller. Wii Sports kan det kanskje også være greit å utnytte mer? U-Way har derfor laget plastikkstøpninger av en golfkølle, balltre og tennisracket som du kan feste Wiimoten i for å komme i den rette stemningen.

Billige tastatur
Det er også mulig å få fantastiske tastatur til datamaskiner for under 200 kroner. Vi har funnet tastatur fra Microsoft som er ergonomiske for bedre skrivekomfort, og tastatur fra Logitech som er spesielt flate og elegante for å passe inn i stuen i denne prisklassen.

En laptop-mus
Alle som har benyttet en bærbar datamaskin vet at det å styre musa med musebrettet ikke er det optimale. Derfor har mange produsenter begynt å lage ekstra små mus spesialtilpasset for den reisende. Disse koster ofte godt under 200 kroner.

Hamster
For alle som er glad i dingser, så er en USB-hamster som du kobler til datamaskinen din en helt uunnværlig greie. Den fungerer slik at hamsteren løper fortere jo raskere du skriver på tastaturet. Finnes på Teknikmagasinet.

Kortleser
Mobiltelefoner, digitalkameraer, mp3-spillere og mye mer benytter nå minnekort av forskjellige slag i stor skala. Det er derfor få ting som er så nyttig som en kortleser. En USB-basert multikortleser som støtter alle normale kortstandarder vil garantert bli tatt i mot med glede.

Et barn i oss alle
En av de tøffeste gavene for barn i alle aldere er Clas Ohlsons juletilbud på guitar med mikrofon.

Tivoli-kopier
Tivoli-radioer har blitt utrolig populært, men det finnes en rekke billige kopier som du kan få for slikt og ingenting. For 130 kroner får du en fantastisk klokkeradio.

For de forfengelige
For de forfengelige er det ikke til å komme unna at en hårføner eller varmluftsbørste kan komme godt med. Slikt kan du enkelt plukke opp for under 200 kroner. En elektrisk reisebarbermaskin fra Braun kan du også få for denne magiske summen.

Digital vekt
Det er jo også veldig populært å holde vekten for tiden, og hvis du ikke er redd for å sende feil signaler, så kan du plukke opp en digital baderomsvekt.

Walkie Talkie
Har du noen kollegaer som snakker litt høyt på jobben, eller kanskje en nabo du vil ha mer kontakt med? Du kan enkelt kjøpe walkietalkie til godt under 200 kroner som fungerer over flere kilometers avstand.

Ting til kjøkkenet
På kjøkkenet er det også enkelt å finne billige gaver. Vannkokere, brødristere, vaffeljern, digitale kjøkkenvekter og eggkokere kan være gode gaver til den som er glad i mat - eller bør bli god til å lage mat. Om noen gir blaffen i maten, men bare trenger sin daglige kaffe, så er det også mulig å oppdrive. Coline har en kaffetrakter til 198 kroner.

En banan-telefon
Kjenner du en irriterende person som har gått rundt og sunget på den irriterende sangen «Banana Phone»? Utrolig nok er det noen som faktisk har laget en fasttelefon som er som en banan. Det må være noe å ha hengende på veggen?

Minnekort
Kjenner du noen som er glad i å ta bilder, eller kanskje har litt for lite lagringsplass på mobilen sin, da er et minnekort et utrolig god gave. Disse kortene er veldig nyttige, og begynner å bli svært billige. Bare pass på å sjekke prisene i forskjellige butikker, enkelte steder blir du flådd.

Et hjul på veggen
For de bilfrelste fant vi denne fantastiske gaven på Clas Ohlson: Det er rett og slett en veggklokke for de autofile blant oss.

Under 100 kroner

Dette er kanskje den aller vanskeligste klassen å finne gaver i, men det er utrolig hva du finner ved å ta deg en tur på Clas Ohlson eller tilsvarende butikker.

Kos med flatskjermen
Nær sagt alle har nå en flatskjerm, men det er ikke så mange som har koselige ting som akvarium eller peis. Det er derfor laget DVD-er som er laget spesielt for flatskjermer som gir deg film av peis eller akvarium med fisk. En riktig stemningsskaper for under en femtilapp.

(Saken fortsetter under bildet)

Bilbane
Min personlige favoritt i denne prisklassen er den tre meter lange bilbanen Thrill Ride med to looper. Dette er den beste leken for barn i alle aldere.

Automatisk nuppefjerner
Gamle klær har en tendens til å bli veldig nuppete. OBH Nordica har derfor laget en motorisert nuppefjerner til under hunderlappen.

Øreplugger
Bærbare musikkspillere er noe alle har, men mesteparten av disse leveres med ubrukelige ørepropper. Å få noen skikkelige ørepropper kan være en glimrende gave. Selv om du bør gå opp i pris, kan du få bedre produkter for under hundrelappen.

Hauger med CD-er
Etter hvert som fotografering blir stadig mer utbredt, og bildene tar mer plass, er det stadig mer praktisk å kunne brenne ut bildene på CD- eller DVD-plater. Prisen på denne typen plater har falt ekstremt. Du kan for eksempel enkelt plukke opp 50 CD-plater for under hundrelappen. Er du heldig kan du faktisk få 50 DVD-plater for samme prisen.

Mobilholder
Som vi skrev tidligere i år er det ikke rare sakene som skal til for å kunne snakke helt lovlig i mobiltelefon mens du kjører bil. Det eneste er egentlig en liten universalholder for mobilen til godt under femtilappen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere