*Nettavisen* Nyheter.

Julen på Canal +

Den Steven Spielberg-produserte miniserien «Into the West», samt et lass av filmer og Harry Potter er noe av det Canal + byr på i julen.

20.12.05 15:06

Den store betalkanalen satser tradisjonen tro sterkt på filmer, men tilbyr også Steven Spielberg-serien «Into the West» i julen.

Episk fra ville vesten
Dette er en stor episk serie som følger to nybyggerfamilier gjennom seksti år. Hovedrollene spilles av relativt ukjente skuespillere, mens Tom Berenger, Beau Bridges og Keith Carradine sees i mindre roller. Hver episode er spillefilmlengde og serien starter 2. juledag.

Canal+ har også sikret seg første TV-premiere på «Harry Potter og fangen fra Azkaban», den tredje Potter-filmen. Betalkanalen tilbyr også «Pusur» i to versjoner, det vil si både med Bill Murray og Dennis Storhøi som den fete katta med sans for lasagne.

Oppsummerer sport
CMoreFilm tilbyr store og europeiske filmer, blant annet av Werner Herzog i jula, mens den vanlige kanalen viser Angelina Jolie-thrilleren «Taking Lives» og Colin Nutleys ikke tidligere kinoviste film, «The Queen of Sheba's Pearls».

Sportskanalen oppsummerer sportsåret i flere sendinger i romjulen og golf-realityserien «Big Break Golf» fortsetter.

FÅ OVERSIKT:PLANLEGG TV-JULEN HER

SØK I TV-GUIDEN VÅR HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.