RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Julestemning på mobilen

Sist oppdatert:
Julaften har er her, men har du ennå ikke kommet deg skikkelig i julestemning? TV 2 Nettavisen gir deg instant julestemning via mobilen.

Vi har funnet redningen for alle som plages av manglende julestemning. Ringetoner, spill og bilder finnes i massevis til mobiltelefoner. Hvorfor ikke utstyre deg selv med en skikkelig julemobil?

Når tante ringer for tredje gang og lyden av O helga natt atter kimer i lommen, burde julestemningen være reddet.

Juleringetoner
Julesanger er en viktig del av julen, selv om de fleste av oss har fått nok av muzak-versjonene som kjøres over høyttalerne på landets kjøpesentre.

Da kan det være kjekt å programmere mobilen til å spille kjenningsmelodien til Jul i Skomakergata, eller kanskje The Støvel Dance.

Foretrekker du engelske og i sær amerikanske julesanger, har vi funnet fram noe for den smaken også.

Julebilder på mobilen
Blide nisser, søte reinsdyr og ivrige alver. Hva med å pynte mobilen med et skikkelig julemotiv?

Mms-animasjoner
Dersom du har venner eller familie som ennå ikke har kommet i julestemning, kan du glede dem med en hyggelig liten animasjon. Hva sier vel julekos mer enn en nisse som viser rumpa?

Julekort for mobilen
Dersom du har glemt å sende julekort til familien, er det faktisk ennå ikke for sent. Julenisser, hytter i skogen og andre kjekke motiver med hilsen på lar seg enkelt sende via mobilen.

Julespill
Lek nisse og plukk opp så mange pakker du bare kan , dropp reinsdyra og gå for nisseraketten eller spill en runde Crazy Xmas for å korte ned ventetiden til julaften.

God jul!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere