*Nettavisen* Nyheter.

Juniorene med sterk seier mot Groruddalen

VALLHALL (vif.no): Vålerengas juniorer slo Groruddalens A-lag 3-1 hjemme i Vallhall lørdag formiddag. Prince Mambouana, Bardh Shala og Nikolai Djupesland scoret Vålerengas mål.

23.02.08 22:45

Etter en målløs første omgang, ble det hele fire mål etter pause i lørdagens kamp i Vallhall. Den første scoringen kom fem minutter ut i omgangen, når Prince Mambouana scoret etter en corner.

- Det første målet viser mye av det jeg er godt fornøyd med i dag. Gutta står opp i dueller og kjemper fysisk. På det første målet er det først en stuss etter corner. Så vinner vi den andre duellen og header inn i feltet igjen før Prince banket ballen i mål, sier Andreas Holter til vif.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi er veldig godt fornøyde med resultatet i dag, og til tross for at vi har mange juniorer på La Manga med A-laget, så møter vi og slår et 2.divisjonslag med de som er igjen. Gutta jobber og løper fryktlig mye. Vi spiller en veldig bra kamp og vinner fullt fortjent.

Presset før pause
Før pause presset samarbeidsklubb Groruddalen på, men klarte ikke å skape noen sjanser.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi fikk strekk i laget vårt, så da pressa Groruddalen oss litt, men vi klarte å unngå sjanser i mot. Etter pause er vi klart best, selv om Groruddalen utligner vår ledelse etter 55 minutter, da de scorer på en retur etter et skudd, forklarer Holter.

- Ti minutter etter utligningen var Bardh Shala frampå og satt inn 2-1. Det kom et innlegg fra venstresiden, hvor Prince avsluttet først men ballen gikk videre til Bardh som klemte ballen i krysset fra 12 meters hold.

Bare fem minutter senere avgjorde midtbanespilleren Nikolai Djupesland kampen, med sin heading til 3-1.

- Det siste målet kom etter kjempegodt spill. Vi hadde ballen på venstresiden og vendte bra via midtbanen. På høyrekanten satt Christer Jensen fart, dro av backen sin og slo et perfekt innlegg til Nikolai som hadde kommet på et langt løp. Han headet via bakken og i mål. En scoring etter boka, skryter Holter.

- Selv om Groruddalen også hadde et ungt lag, hadde de seniorspillere på banen. Vi viser veldig mye positivt i dag. Gutta løper veldig mye, og vi hadde to spisser som jager bra på topp. På midtbanen løper Nikolai og Christer mye og vi hadde en forsvarsfirer som stod støtt og greide seg bra en mot en. Jeg er veldig fornøyd med samtlige spillere i dag.

God oppkjøring
Vålerengas juniorer har fått flere kamper i løpet av vinteren på å forberede seg til både interkretsserien, junior-NM og rekruttfotball i 2.divisjon.

- Vi er godt i rute, og alle har fått matchet seg godt i vinter. I dag er det godt å se at de som er igjen viser at de tar opp kampen med de som er borte. Nå har vi en tropp som er godt disiplinerte og som står på veldig. Jeg føler vi har en mer homogen tropp i år enn i fjor, og det er enda mer gøy å jobbe med denne troppen, selv om fjorårets tropp var veldig bra.

- Så langt har vinteren vært bra, og det er spennende å se hvor langt vi kan dra det i år. Vi har de samme målsetningene som i fjor, men det er klart det er noen hull etter de beste som er borte. Samtidig har vi investert litt inn mot neste år med å allerede nå ta opp noen spillere født i 1992, slik at de skal kunne utvikle seg allerede nå. Jeg håper de blir klare når vi trenger de, avslutter en fornøyd leder for U-gruppa.

Vålerenga jr. – Groruddalen A 3-1 (0-0)
Treningskamp, Vallhall, ca. 50 tilskuere

Mål: 1-0 Prince Mambouana (50), 1-1 Groruddalen (55), 2-1 Bardh Shala (65), 3-1 Nikolai Djupesland (70)

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm – Emilio Garcia, Stian Eriksen, Martin Fermin, Kent Brekke Jensen – Christer Jensen, Nikolai Djupesland (Hajat Rhamani inn 75), Andreas Aanesrud (Ivan (prøvespiller) inn 60), Erik Bjørdal (Mikael Johansen inn 65) – Prince Mambouana (Stefan Mimic inn 65), Bardh Shala (Abdi Kadar inn 75)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.