RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juniorene slo Nordstrands A-lag

VALLHALL (vif.no): Vålerenga juniorer møtte lørdag formiddag mot 3.divisjonslaget Nordstrand, og det endte med 2-0 seier til VIFs unge mannskap. Daniel Berg og Anders Lie scoret for Enga, i en kamp som også inneholdt tre røde kort.

Med mange juniorspillere på Gran Canaria og en del spillere ute med skader og sykdom, stilte Vålerenga med et meget ungt lag mot Nordstrand. Tidligere G16-trener hos Vålerenga, Rickard Vestre trener Nordstrand, og de hadde også mange tidligere VIF-spillere på banen. Navn som mange sikkert kjenner igjen er Karim Aouida, Mathias Samuelsen, Ejup Etemi, Marius Semmerud Berg og Mikal Erga. Erga er for øvrig keepertrener for 13-16 åringene i Vålerenga.

- Dette var en kamp med mye prestisje, kanskje spesielt for Nordstrand. De ønsket nok å vise våre purunge at vi ikke bare skulle komme her, uten at det ble lagt i litt ekstra i duellene, sier ansvarlig for U-gruppa, Andreas Holter til vif.no.

- Det var langt fra en stor forestilling fra vår side, men vi fikk i alle fall trent oss litt på å stå i mot på dødball og i duellspill generelt. Det er en god erfaring å ha med seg inn i sesongen.

Best hele veien
Vålerenga tok ledelsen etter 25 minutter, når Daniel Berg snappet ballen fra en Nordstrand-spiller på bortelagets banehalvdel og satt fart mot mål. Alene med keeper satte Berg ballen kaldt under Mikal Erga. 1-0 stod seg til pause.

- Jeg synes vi var bedre fra start til slutt, men som sagt uten å imponere nevneverdig. Første omgang var sjansefattig, og vi hadde kanskje et par tre gode muligheter til tillegg til målet. Nordstrand tror jeg skapte en sjanse før pausen, sier Holter.

Også andre omgang var forholdsvis sjansefattig, og det var duellspillet som preget kampen. Allikevel skulle Vålerenga øke ledelsen.

- Nordstrand hadde et lite overtak i begynnelsen av andre omgang uten at de skapte veldig mye, før vi etter 65 minutter økte ledelsen vår etter et fint hodestøt av Andreas Lie. Christer Jensen gjorde et godt forarbeid og slo et godt innlegg til Lie, sier han.

Andre omgang ble også preget av tre røde kort. Først var det Vålerengas Nikolai Djupesland som fikk rødt kort for to gule, før de tidligere VIF-juniorene Ejup Etemi og Mathias Samuelsen fikk hvert sitt røde på slutten av kampen.

- Det kan vel hende de var litt sure for å tape mot gamleklubben, i en kamp det virket som Nordstrand var veldig tent på å vinne, sier Holter.

Dermed har Vålerengas juniorer kommet godt i gang med oppkjøringen til en ny sesong i interkretsserien og for Vålerengas lag i 2.divisjon.

- Vi er godt fornøyd med å holde nullen og at hele troppen vår har kommet godt i gang og fått prøve seg i kamper alt nå i januar. I tillegg er det alltid gøy å vinne kamper som det er litt prestisje i.

- Jeg tror ikke det var så morsomt for Nordstrands seniorer å reise fra Valle med tap mot et så ungt Vålerenga-lag, og jeg er stolt av innsatsen til gutta, avslutter Holter.

Vålerenga jr. – Nordstrand A 2-0 (1-0)
Treningskamp, Vallhall Arena, ca. 60 tilskuere

Rødt kort Vålerenga: Nikolai Djupesland (to gule)
Røde kort Nordstrand: Ejup Etemi og Mathias Samuelsen

Mål: 1-0 Daniel Berg (25), 2-0 Andreas Lie (65)

Vålerengas lag: Gudmund Kongshavn (Kristian Krohn Holm inn 70) – Emilio Garcia, Stian Eriksen, Martin Fermin, Kent Brekke Jensen – Christer Jensen (Mohammed Ali inn 73), Nikolai Djupesland, Erik Bjørdal, Daniel Berg (Håkon Farstadvold inn 60) – Anders Lie, Stefan Mimic (Mikael Johansen inn 55)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere