RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juniorene tapte

Et skade- og sykdomsplaget Vålerenga tapte plasseringskampen mot Lyn i Color Line Cup.

Vålerenga mistet bronsefinalen på målforskjell mot Brann som slo Hødd i den siste gruppespillkampen lørdag.

Et skade- og sykdomsplaget Vålerenga fullførte turneringa i kampen om 5.plassen, men gikk på et 0-3-tap mot et toppet Lyn med blant annet A-lagssspiller Gøran van den Burgt på laget søndag formiddag. Eirik Nakstad scoret to mål for Lyn, Conrad Drangsland det siste.

- Vi har slitt mye med omgangssyke og influensa her oppe og har ikke folk som klarer å yte maksimalt i den situasjonen. Lyn stilte med noe av det bedre de kan stille med, og da ble forskjellen stor i dag, forklarer juniortrener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Lyn vant fullt fortjent, men er et lag vi burde slå om vi har alle tilgjengelig og i slag. Lyn hadde ballen mest og var gode og det var ikke mye vi kunne gjøre i dag.

Keeper som spiss
Et godt bilde på situasjonen til Vålerenga er at keeper Gudmund Taksdal Kongshavn måtte inn som spiss de siste ti minuttene, etter at innbytter Stefan Mimic ble sparket ned og måtte ut med skade. Kongshavn hadde en heading i tverrliggeren. Vålerenga hadde kun tre utespillere på benken i denne kampen.

- Vi klarte så vidt å stille lag i dag, og Djupesland blant annet var syk og spilte kun en omgang. Vi bestemte oss for å gå ut i 4-5-1 og ligge lavt men lå under med to mål etter tyve minutter, da blir det vanskelig, sier Mikkelsen.

- Det var en dårlig kamp, og det blir gjerne sånn i plasseringskamper. Vi hadde som mål å nå finalen her borte, men etter hvert som uka gikk og flere falt fra viste det seg å være litt i overkant tøft for oss.

Til tross for 6.plass i Color Line Cup, er det mye å ta med seg hjem til Valle igjen.

- Vi tar med oss det gode fra de to første kampene. Midtjylland var det ikke mye å gjøre noe med, og vi stilte et ungt lag i den kampen.

- Dette har vært god læring for de yngste gutta. Vi må huske at vi er midt i et generasjonsskifte på juniorlaget så det vil ta litt tid før vi er der, men det kommer, avslutter Mikkelsen.

Vålerenga – Lyn 0-3 (0-2)
Kamp om 5.plass, Color Line Cup

Mål: 0-1 Eirik Nakstad (12), 0-2 Eirik Nakstad (22), 0-3 Conrad Drangsland (55)

Vålerengas lag: Kristian Kronh Holm – Soliman Aoudia, Martin Gooderham, Prince Mambouana, Mikael Johansen – Kajan Kiruba, Nikolai Djupesland (Darboue inn 45), Shola Aninemy (Stefan Mimic inn 55 (Gudmund Taksdal Kongshavn inn 83)), Savas Tirit (Haakon Farstadvoll inn 45), Mohammed Ali – Shuma Anene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere