RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juniorene tapte

Sist oppdatert:
Vålerengas juniorlag møtte torsdags kveld KFUMs juniorlag til kamp i Interkretsserien på KFUM Arena.

Av Ole Martin Grønset

Vålerengas Chuma Anene tok på seg jobben som linjemann i førsteomgang i den opprinnelige linjemannens fravær.

Ga bort enkle mål

Det var KFUM-juniorene som tok ledelsen etter 14 minutters spill da de kom seg rundt på venstre kant og fikk lagt inn, VIF forsvaret var i ubalanse og KFUM kunne noe enkelt sette inn 1-0.

Bare tre minutter senere økte KFUM ledelsen da de slo en corner inn på bakre stolpe og headet ballen ned til en KFUM-spiller som klarte å pirke ballen i mål.

Vålerenga prøvde å hente inn ledelsen, men spillet ble for upresist og det ble bare noen halvsjanser.

Dermed gikk lagene til pause med 2-0 til vertene.

3-0 ble til 3-2

Vålerenga åpnet andreomgang best og skapte sin største sjanse etter rundt 5 minutters spill da Monir Benmossa kom seg fri på høyrekanten, men avslutningen gikk like utenfor.

Etter 53 minutters spill ble det svikt i VIF-forsvaret som gjorde at en KFUM-spiller snappet opp ballen og satte inn 3-0 til KFUM.

Etter KFUMs 3-0-mål skjedde det svært lite frem til ca ti minutter før slutt da KFUMs keeper holdt ballen for lenge i feltet og dommeren ga VIF juniorene frispark. Frisparket banket Ahmed El-Amrani rett i mål fra ca 15 meter.

Vålerenga kjempet seg til et par farlige cornere helt på tampen av kampen, og på overtid headet Marcus Kveen inn reduseringen til 3-2. Men reduseringen kom for sent og KFUM gikk seirende av banen.

- Rotete fotballkamp

- Det var en veldig rotete fotballkamp, ingen av spillerne presterte noe i nærheten av det de kan, og vi gir bort to altfor enkle mål og det bærer vi preg av i resten av matchen. Det blir for mange enkle balltap og for mange enkle tekniske feil, forteller trener Aleksander Olsen.

- I andreomgang blir det litt bedre i perioder, vi varter opp med noen gode kombinasjoner, og vi viser litt mer kvalitet, men uansett er ikke det vi viser i dag godt nok. Vi hadde noen sjanser til å få ett mål til på noen farlige dødballer i andreomgang, og selv om vi ikke slipper de til så mye så er ikke det her det vi skal forvente av et Vålerenga-lag som får spille på så fine forhold som det er her oppe, avslutter Olsen.

KFUM jr. – Vålerenga jr. 3-2 (2-0)
KFUM Arena, Interkretsserien, 15.09.11

Mål: 1-0 KFUM (14), 2-0 KFUM (17), 3-0 KFUM (53), 3-1 Ahmed El-Amrani (81), 3-2 Marcus Kveen (90)

Gule kort VIF jr: Marcus Kveen, Kamer Qaka, Deniz Payasli

Vålerengas jr. lag: Gard Aarvik – Ali Iqbal, Marcus Kveen, Mathias Holmen (Haroon Malik inn 45), Deniz Payasli (kpt.) – Kamer Qaka (Mathias Blårud fra 75), Andreas Lund – Jibril Bojang (Monir Benmossa fra 25), Shåresh Ahmadi, Ahmed El-Amrani – Riki Alba (Kristian Grande fra 85)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere